135
Specialistas (-ė) (Lizingas verslo klientams)
"Swedbank", AB
Specialistas (-ė) (Lizingas verslo klientams)
"Swedbank", AB
Specialistas (-ė) (Lizingas verslo klientams)
"Swedbank", AB

Specialistas (-ė) (Lizingas verslo klientams)

"Swedbank", AB

Ar turi pozityvų ir į klientą orientuotą požiūrį? Tau svarbus kokybiškas klientų aptarnavimas? Ieškai dinamiško, nenuobodaus darbo, kuriame galėtum nuolat tobulėti? Jei taip, kviečiame prisijungti prie mūsų komandos!

Šioje pozicijoje prisidėsi prie Verslo finansavimo komandos, kuri dirba su verslo klientais lizingo produkto klausimais. Tavo tikslas padėti Vadybininkui finansavimo procese.

Su mumis turėsi galimybę:

  • Kartu su verslo klientų vadybininkais kurti ir palaikyti tvarius santykius su verslo klientais;
  • Dalyvauti verslo klientų finansavimo procese nuo pagalbos ruošiant finansavimo projektus, surenkant dokumentus bei tolesnio monitoringo;
  • Profesionaliai bendrauti ir bendradarbiauti su kolegomis organizacijoje, verslo klientais, susijusiomis sandorio šalimis, siekiant išlaikyti aukštą paslaugų kokybę;
  • Padėti tiek išorės, tiek vidiniams klientams sprendžiant kasdienines problemas;
  • Dalyvauti ir aktyviai prisidėti prie komandos sėkmės, užtikrinant sklandų komandinį darbą su verslo klientų vadybininku.

Tikimės, kad tu turi:

  • Orientaciją į kliento poreikius ir aukštą klientų aptarnavimo kokybę;
  • Patirtį pardavimų ir klientų aptarnavimo srityse bei užsienio kalbų (anglų k., rusų k.) mokėjimą;
  • Gebėjimą greitai spręsti problemas stresinėse situacijose ir dirbti esant trumpiems terminams;
  • Esi iniciatyvi (-us), atidi (-us) detalėms, atsakinga (-as), pozityvi (-us) ir pasižymi kritiniu ir analitiniu mąstymu;
  • Gebėjimą dirbti komandoje ir nuolatos ieškoti būdų kaip efektyvinti procesus, leidžiančius užtikrinti itin aukštą klientų patirtį;
  • Norą mokytis naujų dalykų ir nuolatos ugdyti savo asmenines savybes;
  • Aukštąjį išsilavinimą verslo vadybos, finansų valdymo, socialinių ar tiksliųjų mokslų srityse;

Organizacijoje tikime, kad žmonės yra mūsų didžiausia stiprybė. Mes dirbame kartu ir savo kasdieniame darbe vadovaujamės pagrindinėmis mūsų vertybėmis: atvirumu, paprastumu ir rūpestingumu. Kasdien kuriame pasitikėjimu, pagarba, atvirumu ir įsitraukimu pagrįstą kultūrą. Mes palaikome nuolatinį ugdymąsi ir skatiname Tave prisiimti lyderystę už savo paties karjeros kelią bei ieškoti iššūkių, kurie Tave įkvepia ir skatina tobulėti. Mes siūlome tvarią ir lanksčią darbo aplinką, kur dalijamės žiniomis ir dirbame kartu. Tu, kaip „Swedbank“ komandos narys, dalyvausi kintamo atlygio programoje, turėsi galimybę prisijungti prie „Swedbank“ pensijos darbuotojams programos, taip pat Tau bus suteiktas darbuotojų sveikatos draudimas ir kitos patrauklios papildomos naudos. Kartu mes dirbame ir kuriame gerovę, suteikdami teigiamą ir unikalią patirtį savo klientams.

Prisijunk prie mūsų komandos ir ...

tapki dalimi tarptautinės profesionalios komandos, įgyvendinančios iššūkių reikalaujančius projektus, didinančios klientų vertę ir „Swedbank“ konkurencinį pranašumą. Vaida, tavo būsima vadovė.

Laukiame tavo gyvenimo aprašymo iki 2023-06-02.

Darbo užmokesčio dydžio intervalas šiai pozicijai Lietuvoje yra 1600 - 2400 EUR neatskaičius mokesčių. Daugiau skaityk čia!

You can find average salaries for this postition at manoalga.lt.

Location

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lithuania
    Giedraičių g. 3, 09305, Vilnius

Time of work

  • Full-time
Contact person
Justina Milašiūtė

Didžiuojamės, kad esame reikšminga finansų sistemos dalis ir atliekame svarbų vaidmenį vietos bendruomenėse, kuriose vykdome savo veiklą.

Atlikdami savo darbą Swedbank grupėje, mes palaikome glaudžius ryšius su 7,3 milijono mūsų privačių ir 600 000 verslo klientų. Mūsų siekis – padėti žmonėms taupyti ateities gerovei.

Kasdien dirbame tam, kad padėtume žmonėms, verslui ir visuomenei augti, kurdami tvarią ekonomiką.