95
Viešųjų pirkimų specialistas I Pirkimų ir pažeidimų prevencijos skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Viešųjų pirkimų specialistas I Pirkimų ir pažeidimų prevencijos skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Viešųjų pirkimų specialistas I Pirkimų ir pažeidimų prevencijos skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Viešųjų pirkimų specialistas I Pirkimų ir pažeidimų prevencijos skyrius

CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Į savo komandą kviečiame viešųjų pirkimų specialistą.

Sritis, kurioje dalinsiesi žiniomis ir tobulėsi: ES fondų investicijų lėšomis finansuojamų projektų viešųjų pirkimų priežiūra. Mes Tau patikėsime prižiūrėti ES fondų investicijų lėšomis finansuojamus projektus, kad jie būtų įgyvendinami laikantis viešuosius pirkimus reglamentuojančių teisės aktų reikalavimų, argumentuoti ir pateikti išvadas dėl nustatytų atvejų neatitikimo teisės aktų reikalavimams.

Tavo būsimoji komanda nuolat tobulėja, gilina savo žinias ir nuolat ieško būdų efektyvinti ne tik savo kasdienę veiklą, bet ir visą viešųjų pirkimų priežiūros procesą ES fondų investicijų programoje. Prisijunk, mums reikia tavo idėjų!

Ieškome komandos nario, kuris norėtų ir galėtų:

  • vertinti projektų vykdytojų, pareiškėjų CPVA teikiamus viešųjų pirkimų dokumentus išankstinei ir paskesnei patikrai;
  • analizuoti ir nustatyti atvejus, kai, įgyvendinant ES lėšomis finansuojamus projektus, nebuvo laikytasi viešuosius pirkimus reglamentuojančių teisės aktų;
  • konsultuoti kolegas ES ir nacionalinės teisės klausimais, susijusiais su viešųjų pirkimų vykdymu;
  • dalyvauti rengiant su kuruojama sritimi susijusius CPVA vidaus dokumentus (tvarkos aprašus, taisykles, procedūras, metodikas, instrukcijas, vieningas rekomendacijas ir pan.);
  • esant poreikiui, organizuoti ir dalintis savo žiniomis pristatymų, mokymų CPVA darbuotojams, projektų vykdytojams ar kitoms tikslinėms grupėms metu.

Tam, kad Tau sektųsi, prireiks:

  • aukštojo universitetinio išsilavinimo;
  • vienerių ir daugiau metų darbo patirties, susijusios su viešųjų pirkimų vykdymu, priežiūra ar kontrole taikant nuo 2017-07-01 įsigaliojusią viešųjų pirkimų įstatymo redakciją ir šį įstatymą įgyvendinančius teisės aktus;
  • gebėjimo sklandžiai ir taisyklingai dėstyti mintis lietuvių kalba raštu ir žodžiu bei anglų kalbos įgūdžių;

Lengviau atlikti užduotis Tau padėtų anksčiau įgyta patirtis:

  • Studijuojant teisę ar kitus socialinius mokslus;
  • Rengiant procedūras, metodinę medžiagą;
  • Konsultuojant ir vedant mokymus kolegoms/projektų vykdytojams.

Mes tikimės, kad Tu:

nori tobulėti ir nuolat gilini savo žinias viešųjų pirkimų srityje, esi susipažinęs su šios srities teismų praktika, moki ir nori dalintis savo įžvalgomis, gebi argumentuoti, esi savarankiškas, atsakingas, kruopštus, komunikabilus ir paslaugus.

Tavo būsimoji darbo vieta – gali būti visa Lietuva (nuotolinis darbas pas mus įprasta praktika jau kelerius metus), visgi dalis veiklos vyksta S. Konarskio g. 13, Vilnius. Iki 40 darbo dienų per metus galėsi dirbti iš Europos šalių.

Tavo būsima vadovė yra Jurgita Jankauskienė, j.jankauskiene@cpva.lt

Mūsų siūlomas darbo užmokestis yra nuo 1600 iki 2000 eurų (su mokesčiais). Dėl konkretaus atlygio derėsimės, o rezultatas priklausys nuo Tavo pasiruošimo atlikti patikėtas funkcijas bei jau turimų kompetencijų.

Nekantrauji pradėti? Mes Tavęs laukiame!

Jei turi klausimų, skambink tel. 8 615 19153 personalo vadybininkei Daivai Cicėnienei.

Kodėl CPVA?

Nes mes Tau siūlome prasmingą darbą, kuriuo prisidėsi prie Lietuvos gerovės kūrimo, lanksčias ir modernias darbo sąlygas, galimybę augti ir tobulėti bei mokytis iš vienų geriausių savo srities profesionalų Lietuvoje, nuostabų kolektyvą, šiuolaikišką organizacinę kultūrą ir dar daugelį kitų dalykų. Įdomu? Daugiau apie tai informacijos gali rasti čia: https://www.cpva.lt/karjera/825

Informacija kandidatams: konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik atrinktus kandidatus.

Kandidatuodami ir teikdami savo gyvenimo aprašymą, Jūs pateikiate Centrinei projektų valdymo agentūrai savo asmens duomenis. Informuojame, kad Jūsų gyvenimo aprašymas ir jame pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos aprašo reikalavimų. Informaciją apie asmens duomenų tvarkymą rasite Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos apraše.

Monthly gross salaryGross/mo  € 1600 - 2000

Location

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lithuania
  • Remote work opportunity

Time of work

  • Full-time
  • Flexible schedule

Languages

  •  English
Contact person
Daiva Cicėnienė
8 615 19153

Esame ambicinga viešojo sektoriaus organizacija, administruojanti Europos Sąjungos investicijų, tarptautinių programų bei valstybės lėšomis finansuojamas programas ir projektus. Investicijos, su kuriomis kasdien dirbame, siekia beveik 15 milijardų eurų.

Mūsų komanda - beveik 400 talentų, kurios tikslas - užtikrinti, kad viešosios investicijos Lietuvai būtų naudingos ir valdomos atsakingai. Išmanome savo darbą ir turime sukaupę 19 metų programų valdymo patirtį.

Didžiuojamės vieninteliai Lietuvoje turėdami Viešosios ir privačios partnerystės kompetencijų centrą, kuris teikia metodinę pagalbą valstybės bei savivaldybės institucijoms ir įstaigoms viešųjų investicijų srityje.

Aktyviai dalyvaujame tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo politikos įgyvendinime ir esame organizacija, Lietuvoje labiausiai plėtojanti tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo veiklas - šiuo metu savo įgyvendinamų tarptautinių projektų geografiją plečiame ne tik Rytų partnerystės šalyse, bet ir Afrikos žemyne.

Ir dar – vieninteliai pasaulyje įgyvendiname unikalų Ignalinos atominės elektrinės uždarymo projektą.



Company websitehttp://www.cpva.lt