73
Komunikacijos specialistas | Tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo projektai
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Komunikacijos specialistas | Tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo projektai
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Komunikacijos specialistas | Tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo projektai
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Komunikacijos specialistas | Tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo projektai

CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Sritis, kurioje dalinsiesi žiniomis ir tobulėsi: Europos Sąjungos finansuojamų vystomojo bendradarbiavimo projektų įgyvendinimo komunikacija.

Tavo būsima komanda yra profesionali, ambicinga, draugiška ir nebijanti iššūkių, dirbanti su užsienio šalių partneriais, dalinasi sukaupta patirtimi bei perima geriausią tarptautinę vystomojo bendradarbiavimo praktiką, nuolat ieško galimybių tobulėti, pritaikyti inovatyvius sprendimus savo veikloje.

Tarptautiniu vystomuoju bendradarbiavimu CPVA prisideda prie reikšmingų reformų, vykstančių Europos Sąjungos (toliau – ES) šalyse partnerėse – paramos gavėjose. Įgyvendinamais projektais siekiame perduoti ES šalių gerąją patirtį Rytų Partnerystės, į Europos Sąjungą besiruošiančioms stoti bei kitoms šalims. Šiuo metu projektus įgyvendiname virš 10 skirtingų šalių tokiose srityse kaip teisingumo, vidaus reikalų, ekonominės plėtros, švietimo, aplinkos apsaugos, transporto, sveikatos ir socialinės apsaugos bei kitose. CPVA jau daugiau kaip 18 metų dirba vystomojo bendradarbiavimo srityje ir yra pripažinta tarptautinio lygio ekspertų komanda.

Komunikacijos specialisto ieškome darbui su
ES finansuojamais projektais bei konkrečiai ES finansuojamu projektu, kuris vykdomas programos „Europa Baltarusijoje: Solidarumas su Baltarusijos žmonėmis“ rėmuose. Šis projektas suteiks aukštojo mokslo galimybes Baltarusijos jaunimui, profesinį tobulėjimą Baltarusijos akademinei visuomenei ir atitinkamų sričių ekspertams, prisidės prie aukštojo mokslo institucijos veiklos tobulinimo, plėtojant aukštos kokybės akademines programas studentams ir dėstytojams, inovatyvias nuotolinio mokymosi programas.

Ieškome komandos nario, kuris norėtų ir galėtų:

  • rašyti naujienas, trumpas žinutes ir pranešimus žiniasklaidai, savo sakiniais sudominti socialiniuose tinkluose (lietuvių ir anglų kalbomis – dalis Tavo auditorijos bus skaitantys tik anglų kalba) – mums tikrai reikės tekstų;
  • sekti komunikaciją apie minėtą projektą rusų kalba ir pateikti pasiūlymus jos tobulinimui;
    planuoti ir kuruoti įgyvendinamų projektų komunikacijos planus;
  • ieškoti kūrybinių komunikacijos sprendimų ir juos įgyvendinti rengiant informaciją tiek socialinėje medijoje ar rašant straipsnius, tiek perkant viešinimo priemones;
  • bendradarbiauti su CPVA projekto komanda ir ES delegacija ar Europos Komisija, kitais partneriais bei išmanyti ir taikyti ES viešinimo ir komunikacijos gaires įgyvendinant konkretų ES projektą;
  • rengti ir atlikti mažos vertės pirkimus, rengti ir dalyvauti perkant viešinimo ir komunikacijos paslaugas;
  • bendradarbiauti su CPVA komunikacijos skyriumi koordinuojant strategiją ir žinutes apie tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo projektus. 

Tam, kad Tau sektųsi, prireiks:

  • 2 ir daugiau metų patirties dirbant komunikacijos srityje;
  • nepriekaištingos gramatikos ir gebėjimo rašyti vaizdingai, taikliai (nepamirštant, kad mažiau visgi yra daugiau), labai gerų anglų kalbos (C1 ir aukštesniu lygiu) bei gerų rusų kalbos (B2 ar aukštesniu lygiu) žinių ir įgūdžių;
  • gebėjimo valdyti kelis komunikacijos projektus vienu metu;
  • aukštojo išsilavinimo komunikacijos ar rinkodaros srityje;
  • labai gerų bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžių, pozityvumo ir iniciatyvos;

Lengviau atlikti užduotis Tau padėtų anksčiau įgyta patirtis:

  • dirbant su ES finansuojamų projektų komunikacija;
  • dirbant su vystomojo bendradarbiavimo komunikacija.

Mes tikimės, kad Tu imlus naujai informacijai, savarankiškas, atsakingas, komunikabilus, paslaugus ir puikiai gebi konsultuoti.

Tavo būsimoji darbo vieta – gali būti visa Lietuva (nuotolinis darbas pas mus įprasta praktika jau kelerius metus) ir Europa (iki 40 d. d. per metus), visgi dalis veiklos vyksta S. Konarskio g. 13, Vilnius.

Tavo būsima vadovė yra Rūta Grigaliūnienė, tel. 8 686 71046, r.grigaliuniene@cpva.lt.

Įsilieti į komandą ir perprasti veiklos niuansus padės Tavo būsima kolegė Deimantė Vaičiūnė, tel. +37061473779.

Nekantrauji pradėti? Mes Tavęs laukiame!

Jei turi klausimų, skambink Tel. 8 659 10573 mūsų atrankų vadybininkei Aistei Matuliauskienei. 

Kodėl CPVA?

Nes mes Tau siūlome prasmingą darbą, kuriuo prisidėsi prie Lietuvos gerovės kūrimo, lanksčias ir modernias darbo sąlygas, galimybę augti ir tobulėti bei mokytis iš vienų geriausių savo srities profesionalų Lietuvoje, nuostabų kolektyvą, šiuolaikišką organizacinę kultūrą ir dar daugelį kitų dalykų. Įdomu? Daugiau apie tai informacijos gali rasti čia: https://www.cpva.lt/karjera/825

Informacija kandidatams: Informuosime tik atrinktus kandidatus. Konfidencialumą garantuojame.

Kandidatuodami ir teikdami savo gyvenimo aprašymą, Jūs pateikiate Centrinei projektų valdymo agentūrai savo asmens duomenis. Informuojame, kad Jūsų gyvenimo aprašymas ir jame pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos aprašo reikalavimų. Informaciją apie asmens duomenų tvarkymą rasite Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos apraše. 

Monthly gross salaryGross/mo  € 2000 - 2400

Location

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lithuania
    S. Konarskio g. 13
  • Remote work opportunity

Time of work

  • Full-time
  • Flexible schedule

Languages

  •  English
  •  Lithuanian
  •  Russian
Contact person
Aistė Matuliauskienė
8 659 10573

Esame ambicinga viešojo sektoriaus organizacija, administruojanti Europos Sąjungos investicijų, tarptautinių programų bei valstybės lėšomis finansuojamas programas ir projektus. Investicijos, su kuriomis kasdien dirbame, siekia beveik 15 milijardų eurų.

Mūsų komanda - beveik 400 talentų, kurios tikslas - užtikrinti, kad viešosios investicijos Lietuvai būtų naudingos ir valdomos atsakingai. Išmanome savo darbą ir turime sukaupę 19 metų programų valdymo patirtį.

Didžiuojamės vieninteliai Lietuvoje turėdami Viešosios ir privačios partnerystės kompetencijų centrą, kuris teikia metodinę pagalbą valstybės bei savivaldybės institucijoms ir įstaigoms viešųjų investicijų srityje.

Aktyviai dalyvaujame tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo politikos įgyvendinime ir esame organizacija, Lietuvoje labiausiai plėtojanti tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo veiklas - šiuo metu savo įgyvendinamų tarptautinių projektų geografiją plečiame ne tik Rytų partnerystės šalyse, bet ir Afrikos žemyne.

Ir dar – vieninteliai pasaulyje įgyvendiname unikalų Ignalinos atominės elektrinės uždarymo projektą.



Company websitehttp://www.cpva.lt