52
Projektų finansininkas I Finansų skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Projektų finansininkas I Finansų skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Projektų finansininkas I Finansų skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Projektų finansininkas I Finansų skyrius

CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Į savo komandą kviečiame projektų finansininką.

Pagrindinės sritys, kuriose dalinsiesi žiniomis ir tobulėsi: tikrinsi Europos Sąjungos fondų investicijomis finansuojamų projektų išlaidas ir kasdien spręsi didelės įvairovės finansinius klausimus, remiantis projektų sutarčių sąlygomis bei LR teisės aktais.

Tavo būsima komanda yra didelę patirtį sukaupę profesionalai, nebijantys iššūkių, bendradarbiaujantys ir nuolat ieškantys būdų efektyvinti ne tik savo kasdienę veiklą, bet ir visą administruojamos programos procesą. Prisijunk, mums reikia tavo idėjų!

Ieškome komandos nario, kuris norėtų ir galėtų:

• prižiūrėti projektų finansinį įgyvendinimą: tikrinti projektų mokėjimo prašymuose deklaruotų išlaidų tinkamumą, atlikti projektų finansines patikras;
• konsultuoti projektų vykdytojus ir kolegas projektų finansiniais klausimais;
• pagal poreikį vertinti projektų paraiškas.

Tam, kad Tau sektųsi, prireiks:

aukštojo išsilavinimo finansų srityje;
• daugiau nei 1 metų darbo patirties buhalterinės apskaitos ar finansinio audito srityje;
žinių, kas yra: išlaidų pagrįstumas ir tinkamumas, finansų apskaita;
analitinių įgūdžių, padėsiančių prižiūrėti projektų finansinį įgyvendinimą ir dalyvaujant projektų paraiškų vertinimo procese;
mokėjimo skaityti teisės aktus, analizuoti, sisteminti ir apibendrinti duomenis bei informaciją, sugebėti numatyti problemas ir siūlyti galimus sprendimo būdus;
noro savo darbu prisidėti prie įgyvendinamų projektų sėkmės;
• gebėjimo sklandžiai dėstyti mintis, konsultuoti ir teikti metodinę pagalbą.

Lengviau atlikti užduotis Tau padėtų:

• patirtis įgyvendinant ar prižiūrint ES fondų investicijomis finansuojamus projektus;
• ES struktūrinių ir investicijų fondų administravimo sistemos žinios.

Mes tikimės, kad Tu esi kruopštus, savarankiškas, atsakingas, finansai yra tavo domėjimosi sritis ir tave motyvuoja dinamiškas darbas.

Tavo būsimoji darbo vieta – gali būti visa Lietuva (nuotolinis darbas pas mus įprasta praktika jau kelerius metus) ir Europa (iki 125 d. d. per metus), visgi dalis veiklos vyksta S. Konarskio g. 13, Vilnius.

Jei turi klausimų dėl darbo pobūdžio, susisiek su Margarita Kairiene el. p. m.kairiene@cpva.lt, tel. 8 659 54687. 

Mūsų siūlomas darbo užmokestis yra nuo 1900 iki 2100 eurų su mokesčiais. Dėl konkretaus atlygio derėsimės, o rezultatas priklausys nuo Tavo pasiruošimo atlikti patikėtas funkcijas bei jau turimų kompetencijų.

Nekantrauji pradėti? Mes Tavęs laukiame!

Jei turi klausimų, skambink tel. 8 615 19153 personalo vadybininkei Daivai Cicėnienei.

Kodėl CPVA?

Nes mes Tau siūlome prasmingą darbą, kuriuo prisidėsi prie Lietuvos gerovės kūrimo, lanksčias ir modernias darbo sąlygas, galimybę augti ir tobulėti bei mokytis iš vienų geriausių savo srities profesionalų Lietuvoje, nuostabų kolektyvą, šiuolaikišką organizacinę kultūrą ir dar daugelį kitų dalykų. Įdomu? Daugiau apie tai informacijos gali rasti čia: https://www.cpva.lt/karjera/825

Informacija kandidatams: konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik atrinktus kandidatus.

Kandidatuodami ir teikdami savo gyvenimo aprašymą, Jūs pateikiate Centrinei projektų valdymo agentūrai savo asmens duomenis. Informuojame, kad Jūsų gyvenimo aprašymas ir jame pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos aprašo reikalavimų. Informaciją apie asmens duomenų tvarkymą rasite Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos apraše.

Monthly gross salaryGross/mo  € 1900 - 2100

Location

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lithuania
  • Remote work opportunity

Time of work

  • Full-time
  • Flexible schedule
Contact person
Daiva Cicėnienė
861519153

Esame ambicinga viešojo sektoriaus organizacija, administruojanti Europos Sąjungos investicijų, tarptautinių programų bei valstybės lėšomis finansuojamas programas ir projektus. Investicijos, su kuriomis kasdien dirbame, siekia beveik 15 milijardų eurų.

Mūsų komanda - beveik 400 talentų, kurios tikslas - užtikrinti, kad viešosios investicijos Lietuvai būtų naudingos ir valdomos atsakingai. Išmanome savo darbą ir turime sukaupę 20 metų programų valdymo patirtį.

Didžiuojamės vieninteliai Lietuvoje turėdami Viešosios ir privačios partnerystės kompetencijų centrą, kuris teikia metodinę pagalbą valstybės bei savivaldybės institucijoms ir įstaigoms viešųjų investicijų srityje.

Aktyviai dalyvaujame tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo politikos įgyvendinime ir esame organizacija, Lietuvoje labiausiai plėtojanti tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo veiklas - šiuo metu savo įgyvendinamų tarptautinių projektų geografiją plečiame ne tik Rytų partnerystės šalyse, bet ir Afrikos žemyne.

Ir dar – vieninteliai pasaulyje įgyvendiname unikalų Ignalinos atominės elektrinės uždarymo projektą.



Company websitehttp://www.cpva.lt