143
Manpower Lit, UAB
Techninės priežiūros ir optimizavimo specialistas (-ė) / Dviračių gamyba
Manpower Lit, UAB
Manpower Lit, UAB

Techninės priežiūros ir optimizavimo specialistas (-ė) / Dviračių gamyba

Manpower Lit, UAB

Monthly gross salaryGross/mo  € 2100

Location

    Kaunas, Kauno apskritis, Lithuania

Time of work

  • Full-time

Languages

  •  English
  •  Lithuanian
Contact person
Talentų pritraukimo partnerė Greta Paluckaitė
+370 630 68901

Manpower klientas „Pon.Bike Lithuania“- pasaulinis lyderis, gaminantis pasaulyje gerai žinomų prekės ženklų dviračius. Įmonė kviečia išnaudoti savo turimas kompetencijas ir kartu kurti visiškai naują „Pon.Bike Lithuania“ dviračių gamyklą Kėdainiuose, kurios atidarymas numatytas 2024m. Ilgalaikėje perspektyvoje įmonė planuoja sukurti net 600 naujų darbo vietų ir jau startavo su naujų komandos narių paieška.

Šiai dienai Pon.Bike Lithuania ieško Techninės priežiūros ir optimizavimo specialisto (-ės), kuris (-i) bus atsakingas už kokybišką ir laiku atliktą dažymo cecho įrankių bei įrenginių priežiūrą, gedimų identifikavimą bei šalinimą, laikantis atitinkamų saugumo ir kokybės reikalavimų. Nepaisant palaikomosios funkcijos šis naujas komandos narys taip pat dalyvaus gamybos našumą gerinančiuose projektuose.

Taigi, siūlome Jums prisijungti prie tarptautinės, modernios, vertybėmis grįstos darbo aplinkos, kurioje vertinamos žinios bei pastangos, o prioritetu laikomas darbuotojų saugumas, sveikata bei gera savijauta!


Company websitehttps://ponbike.lt/en/