60
TECHNINĖS SAUGOS SPECIALISTĖ (-AS)
Ignitis Group
TECHNINĖS SAUGOS SPECIALISTĖ (-AS)
Ignitis Group
TECHNINĖS SAUGOS SPECIALISTĖ (-AS)
Ignitis Group

TECHNINĖS SAUGOS SPECIALISTĖ (-AS)

Ignitis Group

Ar norite tapti Energijos skirstymo operatorius" dalimi?

Ieškome kolegės (-os), kuri (-is) prisijungtų prie Techninės saugos komandos ir padėtų pasirūpinti darbuotojų darbų sauga ir diegti saugos kultūrą Bendrovėje.

Vertiname atvirumą, partnerystė yra mūsų stiprybės ženklas, o atsakomybė padeda būti nepralenkiama komanda. Jei visa tai Jums artima, kviečiame jungtis prie mūsų.

Jūsų pagrindinės užduotys bus:

  • Įgyvendinti ir vystyti darbuotojų saugos ir sveikatos, aplinkosaugos, gaisrinės, civilinės saugos, techninės saugos programą Bendrovėje;
  • Organizuoti incidentų, nelaimingų atsitikimų, profesinių ligų prevenciją ir koordinuoti jos įgyvendinimą;
  • Vykdyti darbo vietų atitikimo saugos reikalavimams kontrolę bei energetikos darbuotojų žinių patikrinimus;
  • Ieškoti naujų sprendimų ir juos įgyvendinti padalinio veikloje;
  • Darbuotojų ugdymas.
Tikimės, kad Jūs:
  • Turite aukštąjį universitetinį/ neuniversitetinį arba koleginį inžinerinės krypties išsilavinimą;
  • Turite darbuotojų saugos ir sveikatos specialisto, gaisrinės ir civilinės saugos pažymėjimus bei energetikos darbuotojo (elektros/dujų sričių) pažymėjimus, nes tai būtų privalumas;
  • Išmanote teisės aktus, susijusius su darbuotojų sauga ir sveikata, gaisrine sauga, aplinkos apsauga ir gebate juos taikyti praktikoje;
  • Turite MS Office programų vartotojo įgūdžius;
  • Esate komunikabili (-us), atsakinga (-as), orientuota (-as) į rezultatą, turite komandinio darbo įgūdžius;
  • Turite vairuotojo pažymėjimas (B kategorija).
Prisijungti prie mūsų verta, nes:
  • Turėsite galimybę dalyvauti unikalių valstybei svarbių projektų kūrime;
  • Turėsite galimybę susipažinti su tarptautinės, vienos didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse veiklomis ir atrasti save vis naujose srityse;
  • Dalyvausite vidinių ir išorinių mokymų programose, mokysitės iš savo srities ekspertų;
  • Galėsite ne tik matyti, kaip gimsta inovacijos, bet ir pats (-i) imtis pokyčių, taip prisidėdamas (-a) prie energetiškai sumanaus pasaulio kūrimo;
  • Turėsite papildomų naudų paketą (sveikatos draudimą/pensijos kaupimą, nuotolinio darbo ir kt.).

Siekdami strateginių tikslų padidinti lyčių balansą Ignitis grupėje", pareigų pavadinimus darbo skelbimuose nurodome pirmiausia moteriškos giminės galūne.

Ignitis grupė" įvertinta tarptautiniu sertifikatu Top Employer 2023 Lietuva", kuris yra skiriamas įmonėms už taikomus aukščiausius standartus žmogiškųjų išteklių valdymo srityje, užtikrinant geras darbo ir tobulėjimo sąlygas.

Ignitis grupė" yra lygias galimybes užtikrinanti darbovietė, kurioje laukiami visi kandidatai, nediskriminuojant jų dėl rasės, religijos, lyties, seksualinės orientacijos ar lyties tapatybės, amžiaus, negalios ar dėl kitų su darbo vykdymu tiesiogiai nesusijusių požymių.



Apie mus:

Ignitis grupė" tarptautinė, viena didžiausių energetikos įmonių grupių Baltijos šalyse. Grupės įmonės gamina energiją, ją tiekia, skirsto ir teikia visas paslaugas, reikalingas energetiškai sumaniam pasauliui.

Viena iš jų, Energijos skirstymo operatorius" (ESO)   elektros ir dujų skirstymo bendrovė. ESO prižiūri skirstomuosius tinklus, juose diegia išmaniuosius sprendimus, rūpinasi jų gedimų šalinimu ir naujų klientų prijungimu   kad tinklai veiktų patikimai ir efektyviai.

ESO taip pat yra garantinis elektros ir dujų tiekėjas, užtikrinantis nenutrūkstamą energijos tiekimą šalies vartotojams. Bendrovė rūpinasi daugiau nei 125 tūkst. km elektros oro ir kabelių linijų, eksploatuoja per 9 tūkst. km skirstomųjų dujotiekių.

www.eso.lt

 

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1721 - 2582

Papildoma informacija: Konkretus darbo užmokestis siūlomas atsižvelgiant į darbo patirtį ir kompetenciją. Prie darbo užmokesčio gali būti mokama kintamoji atlygio dalis.

Vietovė

    Širvintos, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Širvintos

Laikas

  • Visa darbo diena
Kontaktinis asmuo
HR atstovas

Ignitis Group is a leading renewable energy company and the largest listed company in the Baltic region. The Group companies have a common goal of creating an energy smart world to make life easier, safer and more sustainable.

Ignitis Eesti, one of the Group companies, operating in the Estonia electricity market. Ignitis company operates in Lithuania, Latvia, Finland and Poland, where it contributes to green energy development.

Ignitis Group received an international Top Employer 2023 Lithuania certificate. The certificate is awarded to companies for excellent people practices as well as ensuring good conditions for work and growth.

Ignitis Group ensures equal opportunities. We welcome all applicants and do not discriminate against race, religion, gender, sexual orientation or gender identity, age, disability or other personal traits unrelated to work obligations.



Įmonės tinklalapishttp://www.ignitisgrupe.lt