543
EPSO-G įmonių grupė
Pastočių inžinierius (-ė)
EPSO-G įmonių grupė
EPSO-G įmonių grupė

Pastočių inžinierius (-ė)

EPSO-G įmonių grupė

Pastočių inžinierius (-ė)

Darbo Aprašymas
  • elektros perdavimo tinklo pastočių rekonstravimo ar naujos statybos techninių projektavimo sąlygų rengimas, techninių projektų sprendinių derinimas ir tikrinimas, dalyvavimas objektų techninio vertinimo komisijų darbe (komandiruotės Lietuvos teritorijoje);
  • dalyvavimas pasaulinio lygio aukštos įtampos įrangos gamintojų gamykliniuose bandymuose, vertinant įrenginių techninius parametrus ir atitikimą nustatytiems reikalavimams;
  • dalyvavimas pirminių įrenginių būklės įvertinimo bei atstatymo metodikų rengime;
  • domėjimasis pastočių pirminės įrangos naujovėmis, jų pritaikymo elektros perdavimo tinkle galimybėmis, esminių reikalavimų šiai įrangai išskyrimas, kuriant jai bendrovės taikomus standartinius techninius reikalavimus.
Kvalifikacijos
  • aukštasis elektros energetikos, elektros inžinerijos išsilavinimas (Tu gali būti baigiamųjų kursų studentas (-ė));
  • darbo su aukštos įtampos pirminiais įrenginiais patirtis projektuojant jų įrengimą, statant, eksploatuojant ar tiekiant (būtų privalumas);
  • anglų kalbos mokėjimas;
  • puikūs darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office);
  • inžinerinis mąstymas, kūrybiškumas, iniciatyvumas, atsakingas požiūris, noras mokytis ir tobulinti savo žinias minėtoje srityje;
  • vairuotojo pažymėjimas (B kategorija);
  • gebėjimas dirbti savarankiškai ir komandoje.
Papildoma Informacija
Jei vis dar skaitai šį darbo pasiūlymą, mes tikimės, kad rimtai sudominome. Greta kiekvienai darbo pozicijai siūlomų pagrindinių naudų (atlyginimo, darbo priemonių ir t.t.) naujam komandos nariui (-ei) esame paruošę ir patrauklų papildomų naudų krepšelį. Jomis siekiame užtikrinti visos komandos gerovę ir darbo sąlygas, profesinį tobulėjimą, rūpinamės asmeniais darbuotojų poreikiais, jų šeimoms ir socialine veikla. Tau siūlome:
  • galimybę prisidėti prie unikalių šalies ir tarptautinės svarbos projektų;
  • palikti savo žymę įgyvendinant Lietuvos energetinę nepriklausomybę;
  • dirbti įdomų, praturtinantį ir ugdantį darbą ateities energetikos centre kartu su geriausiais savo srities ekspertais;
  • vidinius ir išorinius mokymus, kursus ir narystę profesinėse organizacijose;
  • galimybę lanksčiai dirbti iš biuro ir iš namų;
  • darbo užmokestį nuo 1800 EUR iki 2500 EUR (su mokesčiais), ir finansinis skatinimas pagal bendrovėje galiojančią tvarką, priklausančią nuo bendrovės ir individualių tikslų pasiekimo.
Konfidencialumą garantuojame. Informuosime kandidatus, patekusius į kitą atrankos etapą.
Pateikdami gyvenimo aprašymą ir/arba kitus dokumentus įmonei, jūs sutinkate, jog įmonė naudos ir tvarkys jūsų duomenis atrankos tikslais. Su išsamia informacija apie asmens duomenų tvarkymą galite susipažinti Privatumo pranešime: www.epsog.lt/lt/apie-mus/privatumas-1.
Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1800 - 2500

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
  • Nuotolinio darbo galimybė

Laikas

  • Visa darbo diena
  • Lankstus grafikas

Įgūdžiai

 Responsibility

Kalbos

  •  Lietuvių
Kontaktinis asmuo
Paulina Janušauskienė
Litgrid energetikos ateities centras. Įgyvendiname strateginius projektus ir rūpinamės šalies energetikos ateitimi. Čia dirbantys žmonės geriausiai žino, kaip sektorius atrodo dabar, ir koks jis bus po dešimtmečio ar net vėliau. Esame vienintelė komanda, kuri vienu metu vykdo skirtingas nacionalinio masto misijas: užtikriname stabilų šalies energetikos sistemos darbą, jungiame Lietuvos ir Europos elektros infrastruktūrą, kuriame naujus, inovatyvius sprendimus, nuo kurių priklausys ilgalaikė Lietuvos energetikos sektoriaus veikla. Šias misijas drauge įgyvendina apie 400 Litgrid specialistų ir specialisčių, dirbančių visoje Lietuvoje ir pagrindiniame biure Vilniuje. Kartu kasdien puoselėjame atsakomybės, dialogo ir pasitikėjimo kultūrą tokią, kurioje norisi būti ir veikti.
Esame lygias galimybes puoselėjanti bendrovė, atvira visiems (-oms) kandidatams (-ėms) ir nediskriminuojanti jų lyties, rasės, religijos, seksualinės orientacijos, amžiaus, negalios ar kitų su darbo vykdymu tiesiogiai nesusijusių požymių. Mums svarbiausi naujų komandos narių gebėjimai ir stipri motyvacija būti Litgrid komandos dalimi.
Mūsų nuoširdžias pastangas rūpintis vieni kitais ženklina trys Lygių galimybių sparnai tai maksimalus Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos įvertinimas už veiklą diegiant lygių galimybių principus organizacijos viduje.  
Su mūsų Lygių galimybių politika ir tvarkos aprašu kviečiame susipažinti skiltyje Litgrid žmonės skiltyje (https://www.litgrid.eu/index.php/apie-litgrid/litgrid-zmones/1470)
Prisijunk prie mūsų komandos!
www.litgrid.eu

Daugiau jūsų paiešką atitinkančių rezultatų:

Aviation Systems Integration Architect/PM
Avia Solutions Group
Vilnius
€ 5000
Galioja iki: 2024.04.30
Vyriausiasis duomenų inžinierius (-ė)
CV-Online Recruitment Lithuania
Vilnius
€ 3804 – 5705
Galioja iki: 2024.04.28
Produktų vadovas (-ė) (Intermodaliniai traukiniai)
Lietuvos geležinkeliai, AB
Vilnius
€ 1960 – 2940
Galioja iki: 2024.05.02
Techninės projektų dalies vadybininkas / ūkvedys
Pitlane, UAB
Vilnius
€ 2000 – 2700
Galioja iki: 2024.05.09
INŽINIERĖ (-IUS) TINKLO VALDYMO SKYRIUJE
Ignitis Group
Vilnius
€ 2275 – 3412
Galioja iki: 2024.05.06
Pardavimų vadybininkas (-ė)
CV-Online Klientas
Vilnius
€ 1900 – 4958
Galioja iki: 2024.05.03