3481
Tvarumo koordinatorius (-ė)
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, AB
Tvarumo koordinatorius (-ė)
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, AB

Klaipėdos uostas aukštos pridėtinės vertės pramonės ir paslaugų kompleksas, kuriame teikiamos visos uosto paslaugos, plėtojamos jūrinės pramonės ir atsinaujinančios energetikos veiklos. Tai daroma kuriant inovacijas ir įgyvendinant ambicingus poveikį aplinkai mažinančius projektus. Tvarumo klausimas išlieka svarbiu veiklos prioritetu ir mūsų įsipareigojimu prie tvarumo prisidėti realiais darbais. Dėl to Uosto direkcija kviečia prisijungti prie komandos

TVARUMO KOORDINATORIŲ (-Ę).

Funkcijos ir atsakomybė:
·        Paruošti ir įgyvendinti tvarumo politiką, programas ir iniciatyvas, suderintas su įmonės strateginiais tikslais.
·        Atlikti reguliarius rizikos vertinimus tvarumo srityje.
·        Remti žaliųjų pirkimų strategijų ir atrankos kriterijų kūrimą.
·        Koordinuoti išorės konsultantų veiklą tvarumo srityje bei integruoti teikiamus pasiūlymus į įmonės procesus.
·        Rengti ir skelbti tvarumo ataskaitas, pristatymus, komunikacijos medžiagą, įskaitant duomenų rinkimą, svarbių rodiklių nustatymo koordinavimą ir informacijos konsolidavimą.
·        Atlikti lyginamąją analizę, stebėti regiono jūrų uostų ir kitas aktualias tendencijas ir pateikti geriausią tvarumo bei ESG informacijos atskleidimo praktiką, nustatant trūkumus ir pateikiant siūlomus sprendimus.
·        Aktyviai bendradarbiauti su išorės ir vidaus suinteresuotosiomis šalimis siekiant integruoti tvarumo principus į vykdomus įmonės infrastruktūros atnaujinimo, plėtros ir kitus projektus, taikant inovatyvius ir tvarius sprendimus.
·        Koordinuoti suinteresuotųjų šalių įtraukimo veiklą, taip pat viešąsias konsultacijas, bendruomenės informavimo programas, siekiant skaidrumo ir pasitikėjimo įmonės veikla.
·        Inicijuoti ir užtikrinti tvarumo kultūros vystymą ir vidinę bei išorinę komunikaciją tvarumo temomis.
·        Teikti konsultacijas ir mokymus įmonės darbuotojams ir įmonės suinteresuotoms šalims, taip pat ir uosto teritorijoje dirbantiems verslams apie tvarumo praktikas, aplinkosaugos taisykles ir atitikties reikalavimus.

Reikalavimai pozicijai:

·        Aukštasis universitetinis išsilavinimas.
·        Ne mažesnė nei 3 metų projektų valdymo patirtis vadovaujant įvairioms funkcinėms komandoms (statybos, energetikos ar uostų pramonės, tvarumo sektoriuose privalumas).
·        Duomenų analizės, ataskaitų teikimo, kontrolės ar audito patirtis.
·        Būti susipažinusiam su Įmonių tvarumo ataskaitų teikimo direktyva (CSRD) ir Europos tvarumo atskaitomybės standartais (ETAS).
·        Stiprūs analitiniai ir problemų sprendimo įgūdžiai, gebėjimas gilintis į technines detales išlaikant strateginį mąstymą.
·        Puikūs bendravimo ir įtakos darymo įgūdžiai, gebėjimas efektyviai perteikti sudėtingą informaciją įvairioms auditorijoms.
·        Anglų kalbos įgūdžiai raštu ir žodžiu (B2 lygis).
·        Domėjimasis tvarumu ir platus šios srities matymas ne tik darbo vietoje.

Mes siūlome:
  • Įdomią ir atsakingą veiklą reikšmingoje Klaipėdos miestui ir visai Lietuvai organizacijoje.
  • 3500 - 4900 € bruto mėnesinį darbo užmokestį, iki vieno mėn. atlygio galinčią siekti metinę premiją (priklausomai nuo rezultatų). Galutinis finansinis atlyginimo dydis priklausys nuo atranką laimėjusio (-ios) kandidato (-ės) kompetencijos.
  • Papildomą sveikatos draudimą.
  • Papildomas išmokas už kasmetines atostogas.
  • Draudimą nuo nelaimingų atsitikimų.
  • Galimybes mokytis ir kelti kvalifikaciją.
  • Kitas papildomas naudas, numatytas kolektyvinėje sutartyje.

Laukiame Jūsų gyvenimo aprašymo su nuoroda Tvarumo koordinatorius (-ė) el. paštu personalas@port.lt iki 2024-05-01. Motyvacinis laiškas nebūtinas, tik prašome keliais sakiniais nurodyti, kodėl kandidatuojate į šią poziciją.
Apie atrankos rezultatus informuosime tik pokalbio kviečiamus kandidatus.
Informacija teikiama el. paštu personalas@port.lt ir telefonu (8 46) 499 612.
www.portofklaipeda.lt
 
Informuojame, kad Jūsų pateikti duomenys bus tvarkomi, siekiant atrinkti tinkamą kandidatą į siūlomą laisvą poziciją. Jūsų pateikti duomenys bus tvarkomi vidinių procedūrų, reglamentuojančių asmens duomenų apsaugą, nustatyta tvarka. Akcinės bendrovės Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos asmens duomenų tvarkymo taisyklės skelbiamos https://www.portofklaipeda.lt/asmens-duomenu-apsauga.
Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 3500 - 4900

Vietovė

    Klaipėda, Klaipėdos apskritis, Lietuva

Laikas

  • Visa darbo diena
Kontaktinis asmuo
Akvilė Rupainytė
8-46 499 612
Klaipėdos uostas strateginis objektas, užtikrinantis Lietuvos jūrinio sektoriaus potencialo augimo galimybes. Klaipėdos uosto sėkmingu funkcionavimu ir darnia plėtra, čia įgyvendinamais infrastruktūros projektais rūpinasi akcinė bendrovė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija. Tai inovatyvi ir šiuolaikiška įmonė, kurioje taikomi tarptautiniai kokybės standartai, vadovaujamasi viešumo ir skaidrumo principais. Akcinė bendrovė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija visos šalies mastu ne kartą buvo pripažinta kaip sėkmingiausia, bendruomeniškiausia ir pelningiausia sektoriaus įmonė. 

Daugiau jūsų paiešką atitinkančių rezultatų:

Sales Force manager for Baltics
Bionorica Lithuania, UAB
Vilnius
€ 5000 – 5200
Galioja iki: 2024.05.30
Darnaus judumo ir paslaugos vadovas (-ė)
Lietuvos geležinkeliai, AB
Vilnius
€ 3600 – 5400
Galioja iki: 2024.05.07
Direktorius / CEO
Alliance for Recruitment
Klaipėda
€ 6000 – 9000
Galioja iki: 2024.05.17
Gamybos vadovas (techninė sritis)
Noriu personalo sprendimų grupė
Kaunas
€ 4100 – 5800
Galioja iki: 2024.05.02
UAB "Geležinkelio tiesimo centras" (GTC) Generalinis (-ė) direktorius (-ė)
Geležinkelio tiesimo centras, UAB
Vilnius
€ 6080 – 9120
Galioja iki: 2024.05.17
GBS Engagement Lead
DexCom Lithuania, UAB
Vilnius
€ 4157.92 – 4891.67
Galioja iki: 2024.05.09