1443
Jaunimo reikalų agentūra
Projekto "Jungtys" metodininkas
Jaunimo reikalų agentūra
Jaunimo reikalų agentūra

Projekto "Jungtys" metodininkas

Jaunimo reikalų agentūra

Apie projektą

Jaunimo reikalų agentūra (toliau Agentūra) nuo 2024 m. kovo 6 d. pradėjo įgyvendinti projektą JUNGTYS, kurio tikslas mažinti neaktyvių jaunų žmonių skaičių, tikslingai dirbant su mažiau galimybių turinčiais jaunuoliais (potencialiais NEET) bei NEET grupėje esančiais jaunuoliais, nuosekliai įgyvendinant intervencines priemones (siekiant padėti jaunuoliams sugrįžti į darbo rinką ir (ar) švietimo sistemą) bei užtikrinant prevencinių priemonių, atliepiančių konkrečių jaunų žmonių poreikius, įgyvendinimą.

Projekto tikslinė grupė mažiau galimybių turintis jaunimas ir neaktyvūs jauni žmonės.

Projekto metodininko pareigybė reikalinga užtikrinti sklandžius neaktyvių ir mažiau galimybių turinčių asmenų identifikavimo, jų statuso pasikeitimo, rezultatų fiksavimo, stebėsenos procesus, metodinės pagalbos Partnerių darbuotojams teikimui, tinkamam Partnerių veiklos dokumentų formavimo, tikrinimo ir perdavimo suinteresuotoms institucijoms procesui vykdyti, siekiant užtikrinti numatytų rodiklių pasiekiamumą sostinės, vidurio ir vakarų Lietuvos regionuose ir Projekto įgyvendinimą.

Atsiųsk mums laišką, jeigu atitinki specialiuosius reikalvimus:

  • turi socialinių mokslų studijų krypties ne žemesnį kaip aukštąjį universitetinį išsilavinimą su bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintu išsilavinimu arba aukštąjį koleginį išsilavinimą su profesinio bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintu išsilavinimu.
  • turi 1 metų darbo patirtį vykdant individualias ir grupines konsultacijas, dirbant nevyriausybinėje jaunimo ar su jaunimu dirbančioje organizacijoje, atvirajame jaunimo centre arba atvirojoje jaunimo erdvėje arba 1 metų darbo patirtį darbe su neaktyviais NEET jaunuoliais ir sunkumus patiriančiais jaunuoliais arba 1 metų darbo patirtį įgyvendinant Europos Sąjungos struktūrinius projektus.

Kviečiame Tave prisijungti prie mūsų komandos, jeigu:

  • gerai žinai Lietuvos Respublikos Konstituciją, Lietuvos Respublikos jaunimo politikos pagrindų ir Užimtumo rėmimo, Savanoriškos veiklos Nr. XI-1500 pakeitimo įstatymus, kitus teisės aktus jaunimo reikalų srityje, teisės aktus, reglamentuojančius CPVA remiamų projektų įgyvendinimą, Dokumentų rengimo bei Dokumentų tvarkymo taisykles.
  • moki analizuoti ir apibendrinti informaciją, gebi sklandžiai dėstyti mintis raštu ir žodžiu.
  • gebi savarankiškai planuoti, organizuoti savo veiklą, išmanyti raštvedybos taisykles, turėti gerus darbo kompiuteriu įgūdžius.
  • tvarkydamas asmens duomenis mokėsi vadovautis 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas), Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu bei kitais teisės aktais, reguliuojančiais asmens duomenų apsaugą.

Ką reikės daryti, kokios bus funkcijos?

  • užtikrinti sklandžius neaktyvių ir mažiau galimybių turinčių asmenų identifikavimo, jų statuso pasikeitimo, rezultatų fiksavimo, stebėsenos procesus.
  • teikti metodinę pagalbą Projekto partneriams.
  • koordinuoti ir organizuoti Projekto veiklų įgyvendinimą.
  • spręsti klausimus, kilusius dėl Projekto įgyvendinimo, tikslo vykdymo ir rezultatų pasiekimo, siekia, kad Projekte nebūtų nekompensuotų išlaidų.
  • atnaujinti / papildyti informaciją Projekto procedūrų vadove.
  • rengti medžiagą viešinimui.
  • teikti informaciją apie veiklų grafikus Agentūrai, Centrinei projektų valdymo agentūrai, kitoms suinteresuotoms institucijoms.
  • apibendrinti veiklos rezultatus ir teikti Projekto vadovui ir susijusiems asmenims sprendimus dėl efektyvesnio Projekto įgyvendinimo.
  • siūlyti priemonių ir jų padarinių, darančių įtaką Projekto eigai, sprendimus dėl Projekto įgyvendinimo.
  • įforminti, derinti ir vizuoti su Projektu susijusius dokumentus (pvz. IVP dokumentai, sutikimas dalyvauti projekte ir pan.).
  • dalyvauti Projekto partnerių susitikimuose.
  • kaupti ir saugoti, ruošti archyvavimui su savo veiklos įgyvendinimu susijusius dokumentus.
  • vykdyti kitas nenuolatinio pobūdžio Projekto vadovo pavestas užduotis, siekdamas įgyvendinti Projekto tikslus.

Ką mes siūlome?

  • Prisidėti prie vieno iš didžiausių socialinių projektų Lietuvoje.
  • Darbo vieta Vilniuje, Vytenio g. 6, suteikiama galimybė pilnai dirbti nuotoliu.
  • Projektinio darbo sutartis iki 2028 m. vasario 29 d.
  • Jaunatvišką kolektyvą.
  • Galimybes mokytis.
  • Darbą pilnu etatu.
Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1571.15 - 2321.02

Papildoma informacija: Pareiginės algos koeficientas 0,88–1,30

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Vytenio g. 6
  • Nuotolinio darbo galimybė

Laikas

  • Visa darbo diena
Kontaktinis asmuo
Ramunė Rinkūnienė
+37060501626
Jaunimo reikalų agentūra veikia tokiose srityse:
Darbas su jaunimu: atvirų jaunimo centrų, atvirų jaunimo erdvių palaikymas, jaunimo darbuotojų kompetencijų kėlimas, mobiliojo darbo su jaunimu, darbo su jaunimu gatvėje palaikymas, jaunimo informavimas ir konsultavimas, darbo su jaunimo tarybos veiklos koordinavimas bei kitų darbo su jaunimu formų įgyvendinimas. 
Jaunimo įgalinimas ir dalyvavimas: darbas su savivaldybių jaunimo organizacijų tarybomis, darbas su savivaldybių jaunimo reikalų tarybomis, darbas su nacionalinėmis jaunimo organizacijomis, darbas su jaunimo organizacijomis, bendradarbiavimas su Lietuvos jaunimo organizacijų taryba ir Pasaulio lietuvių jaunimo sąjunga. 
Jaunimo savanoriška tarnyba: jaunimo savanoriškos tarnybos modelio koordinavimas ir jaunimo savanoriškos veiklos skatinimas. 
Tarptautinė jaunimo politika: Lietuvos - Lenkijos jaunimo mainų fondas, Lietuvos - Ukrainos jaunimo mainų fondas, dvišaliai susitarimai, Rytų partnerystės veiklos, programos Globali Lietuva įgyvendinimas, Europos solidarumo korpusas, Erasmus + programa bei kiti tarptautiniai įsipareigojimai. 
Tarpžinybinis bendradarbiavimas: jaunimo tyrėjų tinklo veiklos koordinavimas, nacionalinės Jaunimo reikalų tarybos veiklos administravimas, bendradarbiavimas su kitomis įstaigomis, profesinis orientavimas, emocinė pagalba, psichinė ir fizinė jaunimo sveikata, verslumo skatinimo programos, socialinės paslaugos, vaikų neformalus švietimas ir kitos tarpsektorinės temos.

Įmonės tinklalapishttps://jra.lt/

Daugiau jūsų paiešką atitinkančių rezultatų:

Pirkimų vadovas (sveikatos srities)
Viešoji įstaiga CPO LT
Vilnius
€ 2000 – 2745
Galioja iki: 2024.06.18
Junior Account Manager_Corporate Banking
Luminor Bank, AB
Vilnius
€ 1670 – 2509
Galioja iki: 2024.06.16
Pardavimų vadybininko asistentas (- ė)
CV-Online Recruitment Lithuania
Vilnius
€ 1700 – 2300
Galioja iki: 2024.07.04
Process excellence expert
Cognizant Lietuva
Vilnius
€ 2650 – 3810
Galioja iki: 2024.06.22
B2B Sales Manager
Sun Investment Group
Vilnius
€ 2700 – 4000
Galioja iki: 2024.06.23
Mokėjimų specialistė (-as)
AUGA
Vilnius
€ 1400 – 1600
Galioja iki: 2024.06.27