5
Maxpharma Baltija, UAB
MEDICINOS ATSTOVAS (-Ė)
Maxpharma Baltija, UAB
Maxpharma Baltija, UAB

MEDICINOS ATSTOVAS (-Ė)

Maxpharma Baltija, UAB

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1400 - 1600

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva

Laikas

  • Visa darbo diena

Įgūdžiai

 MS Office
Kontaktinis asmuo
Elena Tarakanova
+37067101299

2000 metais farmacijos įmonių grupė „Maxpharma“ (UAB „Maxpharma Baltija“, UAB „Aringa“ ir UAB „Inteli Generics Nord“) įsiliejo į Baltijos ir NVS šalių generinių vaistinių preparatų rinką. Šiuo metu Lietuvos, Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Ukrainos ir Kazachstano vartotojams mes galime pasiūlyti daugiau nei 60 farmacinių formulių. Siekdami atnaujinti asortimentą, mes nuolat analizuojame paklausą šiose ir kitose rinkose. Visus pagrindinius preparatų pateikimo į rinką etapus – valstybinė registracija, rinkodara, logistika – įmonė vykdo, pasikliaudama nuosavais ištekliais.

Mūsų preparatus gamina 13 modernių farmacijos gamyklų Austrijoje, Indijoje, Ispanijoje, Italijoje, Kipre ir Turkijoje. Paprastai mes esame savo vaistinių preparatų registracijų savininkai, dėl to esame atsakingi už jų kokybę. Kiekvienais metais vykdome šių įmonių patikrą, siekdami įsitikinti, kad laikomasi Geros Gamybos Praktikos principų (GMP).

Farmacijos įmonių grupė „Maxpharma“ visada pasirengusi per 10 dienų patiekti savo partneriams geromis kainomis ir norimais kiekiais (nuo dešimties iki dešimties tūkstančių vienetų) vaistinius preparatus, pagamintus laikantis GMP principų. Centrinis sandėlis, atitinkantis Geros Platinimo Praktikos reikalavimus, yra įsikūręs Vilniuje (Lietuva), ten yra ir mūsų pagrindinė buveinė. Ukrainos rinkai skirtos prekės saugomos Kijeve esančiuose sandėliuose.

Siekdami užtikrinti stabilią mūsų preparatų paklausą, esame įkūrę pardavimo skatinimo padalinius, kuriuose dirba apie 40 darbuotojų (gydytojai, farmacininkai ir rinkodaros specialistai).

Farmacijos įmonių grupė „Maxpharma“ turi didelę dalyvavimo viešuosiuose pirkimuose patirtį.

Be vaistinių preparatų, mus domina ir medicininės paskirties prekės bei dermatologinė kosmetika.


Įmonės tinklalapishttp://www.maxpharma.lt/