24
STATGERA ir partneriai, UAB
Sandėlininkas - ekspeditorius
STATGERA ir partneriai, UAB
STATGERA ir partneriai, UAB

Sandėlininkas - ekspeditorius

STATGERA ir partneriai, UAB

Mums reikalingas

Tvarkingas , pareigingas vairuotojas-ekspeditorius, sandėlininkas sugebantis dirbti kolektyve ir palaikyti gerus santikius su bendradarbiais , bei klijantais .

Šildymo-vėdinimo, vandentiekio-nuotekų srityje išsilavinimas didelis privalumas

Darbo pobūdis

Vairuotojas ekspeditorius , prekių pristatymas pirkėjams , atvežimas iš tiekėjų .Prekių priėmimas , išdavimas , apskaita . Bendravimas su klijantais .

Įmonė siūlo

Perspektyvų ilgalaikį darbą nedideliame kolektyve puikų apmokymą , susipažinimą su Lietuvoje populeriausiomis santechninėmis medžiagomis , galimybe kilti karjieros laiptai tampant pardavimų vadovais (dėl šios priežasties jieškomas naujas sandėlininkas, senas eina į pardavimo skyrių ) arba tapti sabntecniku-montuotoju.Ši įmonė pasižymi labai maža darbuotojų kaita ir stabiliu pelnu.

Atlyginimas priklauso nuo įmonės darbo rezultatų ir kadangi beveik visus metus gaunamas pelnas mokamos premijos nuo mėnesio rezultato , kurios gali siekti nuo 50 eur iki 300 eur ir daugiau į rankas .

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 800 - 1200

Papildoma informacija: Visos socialinės garantijos galimybė užimti pardavėjo pareigas Faktinis susipažinimas su šildymo-vėdinimo medžiagomis ir montavimo įpatumais

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva

Laikas

  • Visa darbo diena

Įgūdžiai

 MS Office

Kalbos

  •  Lietuvių
Kontaktinis asmuo
Vidas Šulskus
+37069878599

Didmeninės prekybos įmonė dirbanti Šildymo-vėdinimo, vandentiekio -nuotekų produktų pardavimo srityje. Įmonės istorija virš 20 metų. Tiekėjai vienos iš populiariausių šidymo- vėdinimo , vandentiekio-nuotekų medžiagų gamintojai Europoje , klijentai įvairios nuo didelių iki smulkių ar privačių montuotojų .

Įmonė pasižymi maža darbuotojų kaita ir stabilia darbo užmokesšio skatinimo sistema užtikrinančia mėnesines premijas nuo darbo rezultatų . Ne karntino metu organizuojama daug išvykų ir švenčių su šeimos nariais ir klijantais .


Įmonės tinklalapishttp://www//statgera.lt