27
Delta Management Solutions, UAB
PASIŪLYMŲ VADOVAS (-Ė)
Delta Management Solutions, UAB
Delta Management Solutions, UAB

PASIŪLYMŲ VADOVAS (-Ė)

Delta Management Solutions, UAB

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 2200

Papildoma informacija: Atlyginimas priklausys nuo Jūsų patirties ir kompetencijų. Siūloma papildoma motyvacinė sistema.

Vietovė

    Kaunas, Kauno apskritis, Lietuva

Laikas

  • Visa darbo diena
Kontaktinis asmuo
Konsultantas Konsultantas
+370-5-2314423

Mūsų klientė - „YIT Lietuva” – viena didžiausių statybos kompanijų Lietuvoje, priklausanti vienai iš reikšmingiausių statybos įmonių grupių Europoje. „YIT Lietuva” prisideda prie funkcionalių, tvarių miestų ir jų aplinkos kūrimo, užtikrindama kokybę bei kūrybinius sprendimus.
„YIT Lietuva” darbuotojai remiasi vertybėmis, kurios įpareigoja būti socialiai atsakingais, skaidriais ir puoselėti bendradarbiavimo ir pagarbos kultūrą.

UAB "Delta Management Solutions" teikia platų spektrą paslaugų žmogiškųjų išteklių srityje. Esame sukaupę daugiau nei 25 metų patirtį Lietuvos ir tarptautinėje rinkoje, įgiję įmonių bei kandidatų pasitikėjimą. Nuolat siekiame stiprinti savo praktinę patirtį ir įgūdžius, o taip pat profesinius ryšius, kad galėtume kuo profesionaliau patenkinti verslo poreikius ir padėti įgyvendinti tikslus. Specializuojamės plataus spektro atrankose, nuolat vykdome įvairiose verslo srityse dirbančių vadovų/specialistų paiešką ir atranką (finansai ir administravimas, gamyba/inžinerija, pardavimai, rinkodara/komercija, žmogiškieji ištekliai, teisė ir daugelis kitų). Vieno projekto metu dirba kelių žmonių komanda, kurių žinios apie šiuolaikinę darbo rinką, kandidatų lūkesčius, motyvaciją ir kandidatų pritraukimo kanalus padeda klientui surasti tinkamiausius komandos narius greičiau ir kokybiškiau.


Įmonės tinklalapishttp://www.deltamanagement.lt