43
Parduotuvės Vadovas, Wolt Market
Wolt
Parduotuvės Vadovas, Wolt Market
Wolt
Parduotuvės Vadovas, Wolt Market
Wolt

Parduotuvės Vadovas, Wolt Market

Wolt

Apie poziciją

Mėgsti dirbti dinamiškoje ir sparčiai besikeičiančioje darbo aplinkoje, turi į klientą orientuotą požiūrį ir ieškai šaunios komandos? Turi patirties mažmeninės prekybos ar maisto prekių srityje? Jei atsakei teigiamai – skaityk toliau!


Apie poziciją


Wolt yra technologijų kompanija iš Suomijos, geriausiai žinoma dėl savo maisto pristatymo platformos. Maisto pristatymas buvo tik pradžia. Šiandien, mes vis labiau žinomi dėl žmonėms suteikiamos galimybės mėgautis ta pačia kokybiška Wolt pristatymo patirtimi užsisakant iš įvairių maisto ir ne maisto prekių parduotuvių mieste bei plečiamės į kitas sritis. Per kelerius paskutinius metus gerokai išaugome ir savo veiklą išplėtėme nuo keturių šalių Skandinavijoje iki 23 šalių Europoje ir Azijoje. Ir mes tik pradedame.


Ši pozicija yra Wolt Market dalis – mūsų pačių maisto prekių parduotuvės, suteikiančios neregėtą patogumą ir pasaulyje pirmaujančią klientų patirtį. Suteiksime žmonėms Lietuvoje galimybę užsisakyti maisto prekių bei gauti jas iki pat durų žaibišku greičiu! Su Wolt Market, mūsų tikslas yra atrinkti labiausiai klientui reikiamas prekes, pasiūlyti greičiausią įmanomą pristatymą ir tapti kompanija, kuri pakeis apsipirkinėjimo ateitį. Ši pozicija yra kertinė mūsų plėtros Lietuvoje dalis.

Šiuo metu ieškome Parduotuvės Vadovo (-ės), kuris (-i) vadovautų mūsų parduotuvei Vilniuje. Darbas yra pilnu etatu. Ši pozicija bus kupina iššūkių, bet tuo pačiu suteiks ir stiprų užnugarį. Tavo sprendimai lems, kaip vyks parduotuvės plėtra mieste. Formuosi savo komandą, papildydamas (-a) ją žmonėmis, derančiais spartaus augimo aplinkoje, būsi atsakingas (-a) už tai, kaip atrodo kiekviena smulki detalė parduotuvėje ir nustatysi tobulą Wolt Market parduotuvės išdėstymą. Suteikiame unikalią galimybę prisijungti prie vienos sparčiausiai augančių kompanijų Europoje ir formuoti tai, kaip ilgainiui atrodys Wolt Market.


Jei turi vadovavimo komandai patirties ir mėgsti dirbti draugiškame kolektyve, turbūt būtent tavęs ir ieškome! Dirbtum iš parduotuvės, kuri įsikūrusi Vilniaus centre.

Tavo pagrindinės užduotys būtų

  • Atsakomybė už kasdienę parduotuvės veiklą, užtikrinant produktų šviežumą, pakankamus likučius ir inventoriaus valdymą.
  • Parduotuvių veikimo vystymas ir tobulinimas.
  • Vadovavimas 15-20 žmonių komandai ir jos motyvavimas. Tikimės, kad sukursi
    atmosferą, kurioje tavo kolegos galės geriausiai atlikti savo darbą.
  • Pamainų planavimas.
  • Užsakymų valdymas.

Ko tikimės iš tavęs

  • Turi ankstesnės vadovaujamo darbo patirties.
  • Greitai mokaisi ir gebi atlikti kelias užduotis vienu metu.
  • Reikiamu metu imiesi iniciatyvos ir visada stengiesi užtikrinti aukščiausią paslaugų
    kokybę.
  • Visada esi pasiruošęs (-usi) iššūkiams, o darbas didelio tempo verslioje aplinkoje
    tavęs negąsdina.
  • Gerai supranti technologijas.
  • Gali dirbti tiek dieną, tiek vakare ar savaitgalį.
  • Turi analitinį mąstymą ir siekdamas (-a) tobulėti, atsižvelgi į surinktus duomenis.
  • Darbo patirtis maisto prekių parduotuvėje būtų privalumas.
  • Puikiai kalbi tiek lietuvių, tiek anglų kalba.
Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1600

Papildoma informacija: stock plan

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva

Laikas

  • Visa darbo diena, pamainomis

Įgūdžiai

 leadership management teamplayer

Kalbos

  •  Anglų
  •  Lietuvių
Kontaktinis asmuo
Maria Li

Wolt yra technologijų kompanija, padedanti atrasti puikų maistą, maisto ir kitas prekes bei gauti jas tiesiai į namus ar biurą. Wolt bendradarbiauja su maždaug 55,000 restoranų bei parduotuvių, o taip pat – su daugiau nei 125,000 kurjerių-partnerių 23 šalyse ir daugiau nei 200 miestų.


Mūsų (iOS ir Android) programėlės įvertintos geriausiai industrijoje, dėka mūsų į klientą orientuoto požiūrio kuriant produktą ir vystant veiklą. Pavyzdžiui, mūsų klientų aptarnavimo komanda atsako per kelias sekundes, vartotojo kalbama kalba.


Pritraukėme daugiau nei 707 mln. EUR investicijų iš žinomiausių JAV ir Europos investuotojų, tokių kaip ICONIQ Capital, Tiger Global, DST, Prosus, KKR, Coatue, 83North, Goldman Sachs, Highland Europe bei EQT Ventures & EQT Growth, o taip pat, daugelio kitų. ums taip pat pasisekė sulaukti įvertinimo ir pripažinimo: Apple išrinko Wolt programėlę redaktoriaus pasirinkimu (Editor‘s choice), Wired įvertino kompaniją kaip vieną iš „Karščiausių Startuolių Europoje“, Forbes įtraukė mūsų generalinį direktorių Miki Kuusi į savo „30-under-30 in Consumer Tech“ sąrašą, o Nordic Startup Awards išrinko Wolt metų kompanija.

2020 metais, Financial Times pripažino mus antra greičiausiai augančia kompanija Europoje. Mes vis dar augame ir ieškome daugiau talentų, kurie prisijungtų prie mūsų. Jeigu turi aistrą naujosioms technologijoms, puikiam maistui ir nori palikti pėdsaką savo mieste, tada Wolt kaip tik tau.


Įmonės tinklalapishttps://wolt.com/en/jobs