69
Būsto modernizavimo, administravimo ir energetikos skyriaus Vyriausiasis specialistas (-ė)
Kauno miesto savivaldybės administracija
Būsto modernizavimo, administravimo ir energetikos skyriaus Vyriausiasis specialistas (-ė)
Kauno miesto savivaldybės administracija
Būsto modernizavimo, administravimo ir energetikos skyriaus Vyriausiasis specialistas (-ė)
Kauno miesto savivaldybės administracija

Būsto modernizavimo, administravimo ir energetikos skyriaus Vyriausiasis specialistas (-ė)

Kauno miesto savivaldybės administracija

Pareigos :

Būsto modernizavimo, administravimo ir energetikos skyriaus Vyriausiasis specialistas(karjeros valstybės tarnautojas)

Valstybės tarnautojas, einantis šias pareigas, turi atitikti šiuos specialiuosius reikalavimus:

  • išsilavinimas – aukštasis universitetinis išsilavinimas (bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
  • studijų kryptis – ekonomika (arba)
  • studijų kryptis – vadyba (arba);
  • studijų kryptis – statybos inžinerija (arba);
  • studijų kryptis – viešasis administravimas (arba);
  • arba:išsilavinimas – aukštasis universitetinis išsilavinimas (bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
  • darbo patirties sritis – gyvenamųjų pastatų valdymo, priežiūros ir atnaujinimo (modernizavimo) patirtis;
  • darbo patirtis srityje – 1 metai;

Vyriausiojo specialisto funkcijos yra šios:


1.Apdoroja su stebėsena ir (ar) analize susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja susijusios informacijos apdorojimą.
2. Konsultuoja priskirtos srities klausimais.
3. Rengia ir teikia informaciją su stebėsena ir (ar) analize susijusiais sudėtingais klausimais arba prireikus koordinuoja informacijos su stebėsena ir (ar) analize susijusiais sudėtingais klausimais rengimą ir teikimą.
4. Rengia teisės aktų projektus ir kitus susijusius dokumentus dėl stebėsenos ir (ar) analizės vykdymo arba prireikus koordinuoja teisės aktų projektų ir kitų susijusių dokumentų dėl stebėsenos ir (ar) analizės rengimą.
5. Rengia teisės aktų projektus ir kitus susijusius dokumentus dėl priežiūros ir (ar) kontrolės arba prireikus koordinuoja teisės aktų projektų ir kitų susijusių dokumentų dėl priežiūros ir (ar) kontrolės rengimą.
6. Rengia ir teikia informaciją su priežiūra ir (ar) kontrole susijusiais sudėtingais klausimais arba prireikus koordinuoja informacijos su priežiūra ir (ar) kontrole susijusiais sudėtingais klausimais rengimą ir teikimą.
7. Rengia ir teikia pasiūlymus su priežiūra ir (ar) kontrole susijusiais klausimais.
8. Apdoroja su priežiūra ir (ar) kontrole susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja susijusios informacijos apdorojimą.
9. Atlieka priežiūros ir (ar) kontrolės veiklas arba prireikus koordinuoja priežiūros ir (ar) kontrolės veiklų atlikimą.
10. Vykdo kitus nenuolatinio pobūdžio su struktūrinio padalinio veikla susijusius pavedimus.
11. Rengia dokumentus dėl esamo būsto atnaujinimo (modernizavimo), teikia pasiūlymus dėl naujų programų kūrimo ir būsto atnaujinimo (modernizavimo) skatinimo, inicijuoja viešuosius pirkimus pagal kompetenciją, rengia technines specifikacijas ir reikalavimus tiekėjams, sutarčių projektus ir kontroliuoja sutarčių vykdymą.
12. Tikrina, ar daugiabučių namų atnaujinimo (modernizavimo) projektuose, pateiktuose per Lietuvos Respublikos statybos leidimų ir statybos valstybinės priežiūros informacinę sistemą „Infostatyba“ statybą leidžiantiems dokumentams gauti, numatyti sprendiniai sudaro sąlygas įgyvendinti efektyvias energiją taupančias priemones.
13. Teikia pasiūlymus dėl galiojančių savivaldybės būsto atnaujinimo (modernizavimo) programų peržiūrėjimo, naujų programų kūrimo ir būsto atnaujinimo (modernizavimo) skatinimo, dėl savivaldybės tarybos tvirtinamų norminių ir kitų su skyriaus veikla susijusių teisės aktų projektų.
14. Teikia informaciją, reikalingą Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir programų, taip pat kitų šaltinių lėšomis finansuojamų investicijų projektų, susijusių su skyriaus veiklos sritimis, paraiškoms rengti, dalyvauja planuojant investicijų projektams įgyvendinti reikalingas savivaldybės biudžeto ir kitų šaltinių lėšas, dalyvauja įgyvendinant finansavimą gavusius investicijų projektus.
15. Dalyvauja pagal kompetenciją darbo grupių, komisijų veikloje, konsultuoja butų ir kitų patalpų savininkus ir pastatų valdytojus būsto atnaujinimo (modernizavimo) klausimais, teikia informaciją apie energinio efektyvumo didinimo priemonių taikymą daugiabučiuose namuose, tvirtina dokumentų kopijas (nuorašus), nagrinėja fizinių ir juridinių asmenų prašymus, skundus.

Darbo užmokestis :

Pareiginės algos koeficientas -9

Dokumentai, kurie turi būti pateikti :

Asmuo, norėdamas dalyvauti konkurse, per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą privalo pateikti prašomų dokumentų kopijas.

Dokumentų priėmimo vieta :

Per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą adresu https://portalas.vtd.lt/

Kontaktiniai duomenys išsamesnei informacijai :

Išsamesnė informacija teikiama Kauno miesto savivaldybės administracijos Personalo valdymo skyriuje, telefonu 20 74 92

Dokumentų priėmimo terminas : Iki 2022-07-05

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1629

Vietovė

    Kaunas, Kauno apskritis, Lietuva
    Laisvės al.96

Laikas

  • Visa darbo diena
Kontaktinis asmuo
Kauno miesto savivaldybės administracija
20 74 92

Kaunas, prieš kelerius metus pradėjęs atsinaujinimo etapą, šiandien yra patogesnis, gražesnis ir kultūriškai turtingesnis nei kada nors anksčiau. Kauno savivaldybė šiuo metu atstovauja 11 miesto seniūnijų poreikiams ir bendradarbiauja su gyventojais, kad miestas ir toliau klestėtų bei augtų.

Antrasis pagal dydį Lietuvos miestas užima 157 kv. km plotą, kuriame šiuo metu gyvena daugiau nei 292 tūkst. žmonių.

Visi savivaldybės turimi ištekliai ir resursai skiriami kauniečių poreikiams bei gyvenimo kokybei gerinti, darbui švietimo, socialinės apsaugos, aplinkosaugos ir paveldosaugos, sveikatos, sporto, kultūros, verslo ir investicijų, transporto ir urbanistikos vystymo bei kitose srityse.

Augančio miesto naujienos ir kiti projektai:
📍 http://auga.kaunas.lt/
📍 http://likebike.kaunas.lt/
📍 http://gyvosienos.kaunas.lt/
📍 https://akcentai.kaunas.lt/