97
Compensa Life Vienna Insurance Group SE Lietuvos filialas
Marketingo specialistas (-ė)
Compensa Life Vienna Insurance Group SE Lietuvos filialas

Papildoma informacija

Ar jau įsitikinai, kad tikrai atitinki išvardintus reikalavimus ir jauti, kad puikiai tiktum į mūsų komandą? Šaunu, tuomet lauksime trumpo prisistatymo apie tai, ką veiki gyvenime ir kodėl būtent Tu esi tas, kurio ieškome. Nepamiršk prisegti CV ir paminėti, kas Tave gali rekomenduoti. Nelauk paskutinės dienos, nes vos tik rasime tinkamą kandidatą, skelbimas nebegalios. Nekantriai lauksime!

Garantuojame visų besikreipusiųjų asmens duomenų konfidencialumą. Kandidatuodami Jūs sutinkate pateikti savo asmens duomenis bendrovei, kurie bus tvarkomi atrankos vykdymo tikslu. Daugiau informacijos apie duomenų tvarkymą ieškokite mūsų Privatumo politikoje (https://www.compensalife.eu/pdf/LT/other/privacypolicy.pdf).

Susisieksime tik su atrinktais kandidatais.

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1800 - 2200

Papildoma informacija: Galutinis atlyginimas priklausys nuo pasirinkto kandidato patirties ir kompetencijų. Papildomos naudos - sveikatos draudimas, galimybė dalį darbo laiko dirbti nuotoliniu būdu.

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
    Ukmergės g. 280, Vilnius
  • Nuotolinio darbo galimybė

Laikas

  • Visa darbo diena

Kalbos

  •  Anglų
  •  Lietuvių
Kontaktinis asmuo
Tautvilė Tunaitienė

Mes - Compensa Life Vienna Insurance Group SE - viena iš seniausių gyvybės ir sveikatos draudimo bendrovių Baltijos šalyse. Didžiuojamės būdami Vienna Insurance Group dalimi. Mūsų tikslas - padėti klientams suvaldyti finansines rizikas pasiūlant jiems kokybiškus draudimo produktus. Compensa Life Centrinė būstinė yra Estijoje, o Latvijoje ir Lietuvoje veiklą vykdome per filialus.



Įmonės tinklalapishttp://www.compensalife.lt