41
 Vyresnysis viešųjų pirkimų specialistas I Bendrųjų reikalų skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Vyresnysis viešųjų pirkimų specialistas I Bendrųjų reikalų skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
 Vyresnysis viešųjų pirkimų specialistas I Bendrųjų reikalų skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Vyresnysis viešųjų pirkimų specialistas I Bendrųjų reikalų skyrius

CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Sritis, kurioje dalinsiesi savo žiniomis ir tobulėsi: viešieji pirkimai – ne tik dalyvausi viešųjų pirkimų komisijose, bet ir vykdysi bei prižiūrėsi mažos vertės viešuosius pirkimus, būsi atsakingas už CPVA (Centrinės projektų valdymo agentūros) skyriaus kompetencijos ribose sudarytas sutartis bei jų įgyvendinimą. Nuolat konsultuosi pirkimus vykdančius kolegas.

Ieškome komandos nario, kuris norėtų ir galėtų:

  • kartu su kitais Bendrųjų reikalų skyriaus viešųjų pirkimų specialistais organizuoti ir vykdyti viešuosius pirkimus, dalyvauti viešųjų pirkimų komisijų darbe, koordinuoti viešųjų pirkimų vykdymą ir pan.;
  • esant poreikiui rengti CPVA sudaromas ūkinės veiklos sutartis;
  • prižiūrėti ūkinių - komercinių sutarčių vykdymą, o kartais tas sutartis ir įgyvendinti;
  • pagal kompetenciją teikti konsultacijas CPVA darbuotojams viešųjų pirkimų vykdymo ir kitais klausimais;
  • pildyti ir administruoti su viešaisiais pirkimai susijusias elektronines duomenų bazes.

Tam, kad Tau sektųsi, prireiks:

  • aukštojo išsilavinimo;
  • 2 ir daugiau metų patirties vykdant mažos vertės viešuosius pirkimus;
  • gebėjimo teisės aktų nuostatas taikyti praktiškai;
  • įgūdžių planuoti, valdyti, kaupti, sisteminti ir apibendrinti informaciją;
  • gebėjimo sklandžiai ir taisyklingai dėstyti mintis lietuvių kalba raštu ir žodžiu;
  • anglų kalbos (B1 lygiu) įgūdžių;
  • kruopštumo dokumentuojant kasdienes veiklas ir labai gerų darbo kompiuteriu įgūdžių (MS Windows, MS Office).

Mes tikimės, kad Tu esi savarankiškas, atsakingas, kruopštus ir puikiai gebi konsultuoti bei turi šiam darbui reikalingus įgūdžius. Prisijunk prie mūsų komandos!

Tavo būsimoji darbo vieta – gali būti visa Lietuva (nuotolinis darbas pas mus įprasta praktika jau kelerius metus) ir Europa (iki 40 d. d. per metus), visgi dalis veiklos vyksta S. Konarskio g. 13, Vilnius.

Tavo būsima vadovė yra Irena Meškauskienė, tel. 8 5 263 9762.

Mūsų siūlomas darbo užmokestis yra nuo 1650 iki 2475 eurų (su mokesčiais). Dėl konkretaus atlygio derėsimės, o rezultatas priklausys nuo Tavo pasiruošimo atlikti patikėtas funkcijas bei jau turimų kompetencijų.

Nekantrauji pradėti? Mes Tavęs laukiame!

Visus reikiamus dokumentus iki rugpjūčio 17 dienos pateik VTD interneto svetainėje. Jei turėsime klausimų, susijusių su atitiktimi kvalifikaciniams reikalavimams - prašysime patikslinti, tokiu atveju dokumentų pateikimo terminas galės būti pratęstas 5 darbo dienoms. Pretendentų, kurie atitiks kvalifikacijos reikalavimus, laukia testas žodžiu (pokalbis).

Jei turi klausimų, skambink tel. 8 615 19153 personalo vadybininkei Daivai Cicėnienei.

Kodėl CPVA?

Nes mes Tau siūlome prasmingą darbą, kuriuo prisidėsi prie Lietuvos gerovės kūrimo, lanksčias ir modernias darbo sąlygas, galimybę augti ir tobulėti bei mokytis iš vienų geriausių savo srities profesionalų Lietuvoje, nuostabų kolektyvą, šiuolaikišką organizacinę kultūrą ir dar daugelį kitų dalykų. Įdomu? Daugiau apie tai informacijos gali rasti čia: https://www.cpva.lt/karjera/825

Informacija kandidatams: konfidencialumą garantuojame.

Kandidatuodami ir teikdami savo gyvenimo aprašymą, Jūs pateikiate Centrinei projektų valdymo agentūrai savo asmens duomenis. Informuojame, kad Jūsų gyvenimo aprašymas ir jame pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos aprašo reikalavimų. Informaciją apie asmens duomenų tvarkymą rasite Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos apraše.

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1650 - 2475

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
    S. Konarskio g. 13
  • Nuotolinio darbo galimybė

Laikas

  • Visa darbo diena
  • Lankstus grafikas
Kontaktinis asmuo
Daiva Cicėnienė
861519153

Esame ambicinga viešojo sektoriaus organizacija, administruojanti Europos Sąjungos investicijų, tarptautinių programų bei valstybės lėšomis finansuojamas programas ir projektus. Investicijos, su kuriomis kasdien dirbame, siekia beveik 15 milijardų eurų.

Mūsų komanda - beveik 400 talentų, kurios tikslas - užtikrinti, kad viešosios investicijos Lietuvai būtų naudingos ir valdomos atsakingai. Išmanome savo darbą ir turime sukaupę 19 metų programų valdymo patirtį.

Didžiuojamės vieninteliai Lietuvoje turėdami Viešosios ir privačios partnerystės kompetencijų centrą, kuris teikia metodinę pagalbą valstybės bei savivaldybės institucijoms ir įstaigoms viešųjų investicijų srityje.

Aktyviai dalyvaujame tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo politikos įgyvendinime ir esame organizacija, Lietuvoje labiausiai plėtojanti tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo veiklas - šiuo metu savo įgyvendinamų tarptautinių projektų geografiją plečiame ne tik Rytų partnerystės šalyse, bet ir Afrikos žemyne.

Ir dar – vieninteliai pasaulyje įgyvendiname unikalų Ignalinos atominės elektrinės uždarymo projektą.



Įmonės tinklalapishttp://www.cpva.lt