48
PARDAVIMŲ VADYBININKAS B2B (DARBO SAUGA)
Noriu personalo sprendimų grupė
PARDAVIMŲ VADYBININKAS B2B (DARBO SAUGA)
Noriu personalo sprendimų grupė
PARDAVIMŲ VADYBININKAS B2B (DARBO SAUGA)
Noriu personalo sprendimų grupė

PARDAVIMŲ VADYBININKAS B2B (DARBO SAUGA)

Noriu personalo sprendimų grupė

Siūlomo darbo pobūdis:

  • Darbas su verslo klientais parduodant darbų saugos priemones, naujų klientų paieška ir santykių palaikymas su esamais klientais, komercinių pasiūlymų rengimas, derybų vedimas, sutarčių sudarymas, bendradarbiavimo sąlygų derinimas, atsiskaitymų kontrolė ir kt.

Reikalavimai:

  • Aukštasis išsilavinimas (vadybos / techninėje srityje būtų privalumas);
  • Panašaus darbo patirtis pardavimuose, klientų aptarnavimo srityje (didelis privalumas darbo patirtis su saugos priemonių pardavimu);
  • Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (Ms Office);
  • Puikūs komunikavimo, derybų vedimo ir laiko planavimo įgūdžiai; aktyvumas, atsakingumas, žingeidumas, noras tobulėti;
  • Pozityvus mąstymas, gebėjimas dirbti komandoje, orientacija į tikslą;
  • Vairuotojo pažymėjimas.

Įmonė siūlo:

  • Įdomų ir atsakingą darbą stiprioje, augančioje kompanijoje, galimybę prisidėti prie verslo vystymo ir plėtros, karjeros galimybę įmonės viduje, draugišką ir jaunatvišką kolektyvą, neformalią darbo aplinką, tobulėjimo ir asmeninio augimo galimybes, dalyvavimą mokymuose ir seminaruose bei visas darbui reikalingas priemones (automobilis, telefonas, kompiuteris ir kt.);
  • Priklausomai nuo patirties ir kompetencijos, pasiektų darbo rezultatų darbo užmokestis (atskaičius mokesčius): 1000 € plius priedai kiekvieną mėnesį nuo darbo rezultatų.
Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 1570

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva

Laikas

  • Visa darbo diena
Kontaktinis asmuo
Miglė Lapinskaitė .
867785400

Didžiuojamės, kad būdami patikimi Jūsų partneriai žmogiškųjų išteklių valdymo srityje jau daugiau nei 20 metų, sėkmingai įgyvendinome daugiau nei 3000 personalo paieškos, atrankos projektų ieškant aukščiausio lygio vadovų, rinkos lyderių, viduriniosios grandies personalo bei retų, savo srities specialistų. Ugdėme daugiau nei 3600 skirtingų sričių darbuotojų atviruosiuose ir vidiniuose personalo mokymuose. Nuolat konsultuojame klientus bei dalinamės savo patirtimi ir įžvalgomis darbo rinkos klausimais.

Mūsų klientei, įmonei, virš 30 metų sėkmingai vykdančiai veiklą, užsiimančiai darbo apsaugos priemonių, darbo rūbų ir avalynės didmenine ir mažmenine prekyba, darbui Vilniuje reikalingas Pardavimų vadybininkas B2B (Darbo sauga).


Įmonės tinklalapishttp://www.personalogrupe.lt