90
Komunikacijos specialistas I Komunikacijos skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Komunikacijos specialistas I Komunikacijos skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Komunikacijos specialistas I Komunikacijos skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Komunikacijos specialistas I Komunikacijos skyrius

CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Didžiuojamės, kad mūsų komandai patikėta 2021-2027 m. ES investicijų komunikacija Lietuvoje bei lyderystė jai įtraukiant visas susijusias institucijas. Viena iš mūsų atsakomybių – esinvesticijos.lt svetainės kūrimas, tobulinimas ir administravimas. Norime, kad šių metų pabaigoje 72 proc. potencialių pareiškėjų šią svetainę įvardytų kaip pagrindinį informacijos apie ES investicijas Lietuvoje šaltinį. Svetainė turi būti patraukli vartotojui, pateikiama informacija aiški, lengvai randama ir šiems pokyčiams įgyvendinti mums reikia profesionalaus kolegos/-ės.

Tikimės, kad Tu norėsi ir galėsi:

  • administruoti esinvesticijos.lt svetainę – talpinti visą reikiamą informaciją ir prireikus konsultuoti kitas institucijas, kurios joje skelbia informaciją fragmentiškai;
  • rašyti naujienas, trumpas žinutes svetainei;
  • koordinuoti svetainės vystymo veiklas – mūsų prioritetas šiuo metu – pareiškėjai iš verslo sektoriaus ir jų, kaip svetainės vartotojų, patirties gerinimas;
  • vertinti ir gerinti vartotojo patirtį, didinti svetainės žinomumą pasitelkiant įvairius komunikacijos kanalus;
  • koordinuoti CPVA išorės tyrimus, susijusius su ES investicijomis ir kitomis mūsų veiklomis;
    įsitraukti į bendrus komandos darbus (vidinius renginius, iniciatyvas, kt.).

Tam, kad Tau sektųsi, prireiks:

  • bent 2 metų patirties administruojant įvairias turinio valdymo sistemas;
  • patirties kuriant, vystant interneto svetaines, vertinant ir gerinant svetainės optimizaciją paieškos sistemose (SEO), vartotojo patirtį (UI/UX dizaino sprendimai), svetainės lankomumo ir kitų rodiklių analizę (Google Analytics), kt.
  • gerų rašymo įgūdžių, noro ir gebėjimo sudėtingą informaciją pateikti paprastai;
  • integruotos komunikacijos projektų valdymo patirties;
  • smalsumo komunikacijos tendencijoms, noro jas išbandyti darbe;
  • labai gerų bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžių;
  • darbas su kokybiniais ir kiekybiniais tyrimais mums būtų privalumas.

Ką dar norime Tau pasakyti?

„Turinys, su kuriuo dirbame, prasmingas, kas mus ir, tikiu, Tave įkvėps. Komandoje mums svarbu aukšta kokybė, stengiamės užčiuopti tendencijas, pasiekti tokį rezultatą, kuriuo didžiuojamės, kuris net gali laimėti komunikacijos apdovanojimus. Svarbiausia daryti savo darbą ne per jėgą, su pasimėgavimu, bet neužsnūstant. Palaikymą iš komandos, laisvę idėjoms ir profesinį augimą pažadu“, – sako tavo būsima vadovė Irmina Šalčiūtė-Ričkienė. Kilus klausimams dėl darbo pozicijos, Irmina mielai atsakys mob. tel. +370 685 84639.

Tavo būsimoji darbo vieta – gali būti visa Lietuva (nuotolinis darbas pas mus įprasta praktika jau kelerius metus) ir Europa (pusmetį, esant poreikiui ir ilgiau), visgi dalis veiklos vyksta S. Konarskio g. 13, Vilnius.

Mūsų siūlomas darbo užmokestis yra nuo 2116 iki 2500 eurų (su mokesčiais). Dėl konkretaus atlygio derėsimės, o rezultatas priklausys nuo Tavo pasiruošimo atlikti patikėtas atsakomybes bei jau turimų kompetencijų.

Jei turi klausimų, skambink tel. +370 615 19153 personalo vadybininkei Daivai Cicėnienei.

Kodėl CPVA?

Nes mes Tau siūlome prasmingą darbą, kuriuo prisidėsi prie Lietuvos gerovės kūrimo, lanksčias ir modernias darbo sąlygas, galimybę augti ir tobulėti bei mokytis iš vienų geriausių savo srities profesionalų Lietuvoje, nuostabų kolektyvą, šiuolaikišką organizacinę kultūrą ir dar daugelį kitų dalykų. Įdomu? Daugiau apie tai informacijos gali rasti čia: https://www.cpva.lt/karjera/825

Informacija kandidatams: informuosime tik atrinktus kandidatus. Konfidencialumą garantuojame.

Kandidatuodami ir teikdami savo gyvenimo aprašymą, Jūs pateikiate Centrinei projektų valdymo agentūrai savo asmens duomenis. Informuojame, kad Jūsų gyvenimo aprašymas ir jame pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos aprašo reikalavimų. Informaciją apie asmens duomenų tvarkymą rasite Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos apraše.

Mėnesinis bruto atlyginimasBruto/mėn.  € 2116 - 2500

Vietovė

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva
  • Nuotolinio darbo galimybė

Laikas

  • Visa darbo diena
  • Lankstus grafikas
Kontaktinis asmuo
Daiva Cicėnienė
861519153

Esame ambicinga viešojo sektoriaus organizacija, administruojanti Europos Sąjungos investicijų, tarptautinių programų bei valstybės lėšomis finansuojamas programas ir projektus. Investicijos, su kuriomis kasdien dirbame, siekia beveik 15 milijardų eurų.

Mūsų komanda - beveik 400 talentų, kurios tikslas - užtikrinti, kad viešosios investicijos Lietuvai būtų naudingos ir valdomos atsakingai. Išmanome savo darbą ir turime sukaupę 20 metų programų valdymo patirtį.

Didžiuojamės vieninteliai Lietuvoje turėdami Viešosios ir privačios partnerystės kompetencijų centrą, kuris teikia metodinę pagalbą valstybės bei savivaldybės institucijoms ir įstaigoms viešųjų investicijų srityje.

Aktyviai dalyvaujame tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo politikos įgyvendinime ir esame organizacija, Lietuvoje labiausiai plėtojanti tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo veiklas - šiuo metu savo įgyvendinamų tarptautinių projektų geografiją plečiame ne tik Rytų partnerystės šalyse, bet ir Afrikos žemyne.

Ir dar – vieninteliai pasaulyje įgyvendiname unikalų Ignalinos atominės elektrinės uždarymo projektą.



Įmonės tinklalapishttp://www.cpva.lt

Daugiau jūsų paiešką atitinkančių rezultatų:

Komunikacijos ir marketingo skyriaus vadovas (-ė)
Europos humanitarinis universitetas, VšĮ
Vilnius
€ 3500 – 4100
Galioja iki: 2024.05.30
Sekretorius (-ė) (padėjėjas (-a))
Lietuvos mokslo taryba
Vilnius
€ 2160 – 2160
Galioja iki: 2024.05.28
Administratorius (-ė)/referentas (-ė)
Emplonet, UAB
Vilnius
€ 1500 – 1850
Galioja iki: 2024.06.13
Klientų patirčių projektų vadovė (-as)
Regitra, VĮ
Vilnius
€ 2200 – 2800
Galioja iki: 2024.06.12
Duomenų bazių administratorius (-ė)
Lietuvos mokslo taryba
Vilnius
€ 2231 – 2231
Galioja iki: 2024.05.26
Kokybės projektų vadovė (-as)
Regitra, VĮ
Vilnius
€ 1800 – 2400
Galioja iki: 2024.06.13