30
Vyresnysis teisininkas (pažeidimų kontrolierius) I Pirkimų ir pažeidimų prevencijos skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Vyresnysis teisininkas (pažeidimų kontrolierius) I Pirkimų ir pažeidimų prevencijos skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Vyresnysis teisininkas (pažeidimų kontrolierius) I Pirkimų ir pažeidimų prevencijos skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Vyresnysis teisininkas (pažeidimų kontrolierius) I Pirkimų ir pažeidimų prevencijos skyrius

CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Sritis, kurioje dalinsiesi žiniomis ir tobulėsi: ES fondų investicijų bei Ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo priemonės planas „Naujos kartos Lietuva“ lėšomis finansuojamų projektų neatitikimų nagrinėjimas ir viešųjų pirkimų organizavimo, vykdymo bei tobulinimo klausimai. Mes patikėsime Tau CPVA interesų atstovavimą teismuose ar kitose institucijose.

Tavo būsima komanda yra ambicinga ir nuolat ieškanti būdų efektyvinti ne tik savo kasdienę veiklą, bet ir visą administruojamų programų procesą. Prisijunk, mums reikia tavo idėjų!

Ieškome komandos nario, kuris norėtų ir galėtų:

nagrinėti atvejus, kai buvo pažeisti LR (dažniausiai – Viešųjų pirkimų įstatymas), ES teisės aktų reikalavimai, argumentuoti (remiantis teisės aktais, teismų praktika) ir pateikti išvadas (raštu arba žodžiu);
rengti atsiliepimus teismams, atstovauti CPVA interesus teismuose ar kitose institucijose;
konsultuoti kolegas Viešųjų pirkimų įstatymo, ES ir nacionalinės teisės klausimais;
• kaupti ir sisteminti nustatytus atvejus, formuoti vieningą praktiką kuruojamoje srityje ir ją komunikuoti kolegoms;
• inicijuoti, organizuoti ir vesti vidinius bei išorinius mokymus;
• teikti siūlymus dėl su atliekamomis funkcijomis susijusių procesų/sistemos tobulinimo, taip pat rengti ir (arba) dalyvauti rengiant, tobulinant LR teisės aktų ir/ar CPVA vidaus dokumentų projektus.

Tam, kad Tau sektųsi, prireiks:

• aukštojo universitetinio (ar jam prilyginto) teisinio išsilavinimo;
dvejų ir daugiau metų teisinio darbo patirties;
• gebėjimo sklandžiai ir taisyklingai dėstyti mintis lietuvių kalba raštu ir žodžiu bei anglų kalbos (B1 lygiu) įgūdžių.

Lengviau atlikti užduotis Tau padėtų anksčiau įgyta patirtis:

• dirbant su viešųjų pirkimų vykdymu, priežiūra ar kontrole;
• susipažinus su viešuosius pirkimus reglamentuojančiais teisės aktais, jų taikymo aktualijomis ir problematika bei su jais susijusia teismo praktika.

Mes tikimės, kad Tu gebi argumentuoti, atstovauti, esi komunikabilus ir paslaugus ir nori mokytis.

Tavo būsimoji darbo vieta - gali būti visa Lietuva (nuotolinis darbas pas mus įprasta praktika jau kelerius metus) ir Europa (iki 40 d. d. per metus), visgi dalis veiklos vyksta S. Konarskio g. 13, Vilniuje.

Tavo būsima vadovė yra Jurgita Jankauskienė, el. p. J.Jankauskiene@cpva.lt.

Mūsų siūlomas darbo užmokestis yra 1900 iki 2800 eurų. Dėl konkretaus atlygio derėsimės, o rezultatas priklausys nuo Tavo pasiruošimo atlikti patikėtas funkcijas bei jau turimų kompetencijų.

Siūlome 40 val. darbo savaitę, tačiau yra galimybė dirbti ir nuo 20 val. per savaitę.

Nekantrauji pradėti? Mes Tavęs laukiame!

Visus reikiamus dokumentus pateik VTD svetainėje. Kilus pagrįstų abejonių dėl atitikties konkurso skelbime nustatytiems kvalifikaciniams reikalavimams ir prireikus patikslinti ar papildyti pateiktus dokumentus, terminas pretendentams, kurie jau pateikė dokumentus, gali būti pratęstas 5 darbo dienoms duomenims patikslinti. Kai nė vienas pretendentas nepateikia dokumentų dalyvauti konkurse arba nė vienas pretendentas neatitinka konkurso skelbime nustatytų kvalifikacinių reikalavimų ir (ar) teigiamai atsako į bent vieną iš pretendento anketos 4–10 klausimų, terminas, per kurį priimami pretendentų dokumentai po konkurso paskelbimo, gali būti pratęstas iki 10 darbo dienų.

Pretendentų, kurie atitiks kvalifikacijos reikalavimus, laukia testas žodžiu (pokalbis).

Jei turi klausimų, skambink personalo vadybininkei Daivai Cicėnienei, tel.nr. 8 615 19153.

Kodėl CPVA?

Nes mes esame daugiau nei 300 talentų subūrusi komanda ir kasdien dirbame, kad viešosios investicijos Lietuvai būtų naudingos ir valdomos atsakingai. Išmanome savo darbą ir turime sukaupę 19 metų projektų valdymo patirtį bei vertiname mums patikėtą atsakomybę ir stengiamės, kad būtume naudingi Lietuvai ir prisidėtume prie jos gerovės kūrimo.

Informacija kandidatams. Konfidencialumą garantuojame.

Kandidatuodami ir teikdami savo gyvenimo aprašymą, Jūs pateikiate Centrinei projektų valdymo agentūrai savo asmens duomenis. Informuojame, kad Jūsų gyvenimo aprašymas ir jame pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos aprašo reikalavimų. Informaciją apie asmens duomenų tvarkymą rasite Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos apraše.

Брутто-зарплата в месяцБрутто/мес.  € 1900 - 2800

Место работы

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Литва
  • Возможность удалённой работы

Тип работы

  • Полный рабочий день
  • Гибкий график

Языки

  •  Английский
  •  Литовский
Контактное лицо
Daiva Cicėnienė
861519153

Esame ambicinga viešojo sektoriaus organizacija, administruojanti Europos Sąjungos investicijų, tarptautinių programų bei valstybės lėšomis finansuojamas programas ir projektus. Teikiame metodinę pagalbą valstybės ir savivaldybės institucijoms ir įstaigoms viešųjų investicijų srityje. Dalyvaujame tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo politikos įgyvendinime, administruojame ir įgyvendiname tarptautinius projektus. 


Вебсайт компанииhttp://www.cpva.lt