52
Vyresnysis viešųjų pirkimų specialistas I Teisės ir kokybės kontrolės skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Vyresnysis viešųjų pirkimų specialistas I Teisės ir kokybės kontrolės skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ
Vyresnysis viešųjų pirkimų specialistas I Teisės ir kokybės kontrolės skyrius
CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Vyresnysis viešųjų pirkimų specialistas I Teisės ir kokybės kontrolės skyrius

CENTRINĖ PROJEKTŲ VALDYMO AGENTŪRA VŠĮ

Mūsų komanda vykdo viešuosius pirkimus užsienio šalims: Ukrainos, Sakartvelo, Bosnijos ginkluotosioms pajėgoms.

Mums labai reikia pastiprinimo. Todėl ieškome Tavęs - viešųjų pirkimų procedūrų vykdymą išmanančio darbuotojo, kuriam siūlome eiti vyresniojo viešųjų pirkimų specialisto pareigas.

Sritis, kurioje dalinsiesi savo žiniomis ir tobulėsi: tavo viešųjų pirkimų žinios ir viešųjų pirkimų procedūrų vykdymo patirtis reikalinga aprūpinant mūsų partnerius Ukrainos, Sakartvelo, Bosnijos, o vėliau ir kitų šalių ginkluotąsias pajėgas įvairia taikai palaikyti skirta technika bei priemonėmis (pavyzdžiui, sunkiosios technikos transporteriais, didelio mobilumo transporto priemonėmis, priekabomis, sunkvežimiais, įranga kibernetinio saugumo patalpoms, dronais, naktinio matymo prietaisais, lauko stovyklos įranga ir pan.), kurios finansuojamos Europos taikos priemonės lėšomis.

Mes Tau siūlome prasmingą darbą. Įvykiai Ukrainoje parodė, kaip svarbu mums ir mūsų partneriams turėti puikiai aprūpintą kariuomenę. Mes neperkame žudančių ginklų, ne viena transporto priemonė, nupirkta mūsų viešojo pirkimo būdu, padeda Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

Ieškome komandos nario, kuris norėtų ir galėtų būti dalies mūsų komandos kompetencijai priklausančių viešųjų pirkimų šeimininku, t.y.:

  • rengtų viešųjų pirkimų pirkimo dokumentus;
  • rengtų rinkos konsultacijai skirtus dokumentus;
  • Centrinėje viešųjų pirkimų informacinėje sistemoje (CVP IS) vykdytų ir dokumentuotų viešųjų pirkimų procedūras nuo rinkos konsultacijos, pirkimo paskelbimo iki pirkimo procedūrų užbaigimo;
  • organizuotų viešųjų pirkimų komisijų darbą ir (arba) jame dalyvautų: vertintų tiekėjų pasiūlymus, rengtų sprendimų, atsakymų tiekėjams projektus ir kitus dokumentus;
  • kartu su mumis tobulintų mūsų tipinius dokumentus, mokytųsi, tobulėtų ir drauge džiaugtųsi Ukrainos pergale.

Tam, kad Tau sektųsi, prireiks:

  • aukštojo universitetinio (ar jam prilyginto) išsilavinimo;
  • 2 metų darbo patirties CVP IS vykdant ir dokumentuojant viešųjų pirkimų procedūras;
  • 1 metų darbo patirties CVP IS vykdant tarptautinių viešųjų pirkimų procedūras;
  • anglų kalbos (B1 lygiu) įgūdžių;
  • gebėjimo teisės aktų nuostatas taikyti praktiškai;
  • kruopštumo planuojant ir kontroliuojant užduočių (veiklų) vykdymo terminus;
    labai gerų darbo kompiuteriu įgūdžių (MS Windows, MS Office);
  • gebėjimo sklandžiai ir taisyklingai dėstyti mintis lietuvių kalba raštu ir žodžiu.

Lengviau atlikti užduotis Tau padėtų:

  • patirtis rengiant ir vykdant didelės vertės prekių viešuosius pirkimus;
  • darbo su dokumentais anglų kalba patirtis, nes pirkimo dokumentus rengiame dviem kalbomis (esant, būtinybei mums padeda vertėjas; pasirašome trišalę pirkimo sutartį anglų kalba; neretai tiekėjų pasiūlymai taip pat pateikiami anglų kalba);
  • viešųjų pirkimų reglamentuojančių teisės aktų taikymo aktualijų ir problematikos žinojimas;
  • gebėjimas efektyviai bendrauti grupėje;
  • iniciatyvumas, žingeidumas. Viešuosius pirkimus reglamentuojantys teisės aktai nėra pritaikyti pirkimams užsienio šaliai, tad dažnai tenka pasukti galvą, pvz. kaip patikrinti tiekėjo atitiktį užsienio šalies nacionaliniam saugumui ar pan.

Viešųjų pirkimų specialisto pažymėjimas būtų privalumas.

Mes tikimės, kad Tu esi savarankiškas, atsakingas, kruopštus ir gebi dirbti komandoje. Prisijunk prie mūsų komandos!

Tavo būsimoji darbo vieta – gali būti visa Lietuva (nuotolinis darbas pas mus įprasta praktika jau kelerius metus) ir Europa (iki 125 d. d. per metus), visgi dalis veiklos vyksta S. Konarskio g. 13, Vilnius.

Tavo būsima vadovė yra Dalia Vinklerė mob. tel. 8 689 29 172.

Mūsų siūlomas darbo užmokestis yra nuo 2000 iki 2900 eurų (su mokesčiais). Dėl konkretaus atlygio derėsimės, o rezultatas priklausys nuo Tavo pasiruošimo atlikti patikėtas funkcijas bei jau turimų kompetencijų.

Visus reikiamus dokumentus iki vasario 1 dienos pateik Valstybės tarnybos portale. Kilus pagrįstų abejonių dėl atitikties konkurso skelbime nustatytiems kvalifikaciniams reikalavimams ir prireikus patikslinti ar papildyti pateiktus dokumentus, terminas pretendentams, kurie jau pateikė dokumentus, gali būti pratęstas 5 darbo dienoms duomenims patikslinti. Kai nė vienas pretendentas nepateikia dokumentų dalyvauti konkurse arba nė vienas pretendentas neatitinka konkurso skelbime nustatytų kvalifikacinių reikalavimų ir (ar) teigiamai atsako į bent vieną iš pretendento anketos 4–10 klausimų, terminas, per kurį priimami pretendentų dokumentai po konkurso paskelbimo, gali būti pratęstas iki 10 darbo dienų.

Pretendentų, kurie atitiks kvalifikacijos reikalavimus, laukia testas žodžiu (pokalbis).

Nekantrauji pradėti? Mes Tavęs laukiame!

Jei turi klausimų, skambink tel. 8 615 19 153 personalo vadybininkei Daivai Cicėnienei.

Kodėl CPVA?

Nes mes Tau siūlome prasmingą darbą, kuriuo prisidėsi prie Lietuvos gerovės kūrimo, lanksčias ir modernias darbo sąlygas, galimybę augti ir tobulėti bei mokytis iš vienų geriausių savo srities profesionalų Lietuvoje, nuostabų kolektyvą, šiuolaikišką organizacinę kultūrą ir dar daugelį kitų dalykų. Įdomu? Daugiau apie tai informacijos gali rasti čia: https://www.cpva.lt/karjera/825

Informacija kandidatams: konfidencialumą garantuojame.

Informacija kandidatams: Informuosime tik atrinktus kandidatus. Konfidencialumą garantuojame.
Kandidatuodami ir teikdami savo gyvenimo aprašymą, Jūs pateikiate Centrinei projektų valdymo agentūrai savo asmens duomenis. Informuojame, kad Jūsų gyvenimo aprašymas ir jame pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos aprašo reikalavimų. Informaciją apie asmens duomenų tvarkymą rasite Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos apraše.

Брутто-зарплата в месяцБрутто/мес.  € 2000 - 2900

Место работы

    Vilnius, Vilniaus apskritis, Литва
  • Возможность удалённой работы

Тип работы

  • Полный рабочий день
  • Гибкий график

Навыки:

 viešųjų pirkimų organizavimas

Языки

  •  Английский
  •  Литовский
Контактное лицо
Daiva Cicėnienė
861519153

Esame ambicinga viešojo sektoriaus organizacija, administruojanti Europos Sąjungos investicijų, tarptautinių programų bei valstybės lėšomis finansuojamas programas ir projektus. Investicijos, su kuriomis kasdien dirbame, siekia beveik 15 milijardų eurų.

Mūsų komanda - beveik 400 talentų, kurios tikslas - užtikrinti, kad viešosios investicijos Lietuvai būtų naudingos ir valdomos atsakingai. Išmanome savo darbą ir turime sukaupę 20 metų programų valdymo patirtį.

Didžiuojamės vieninteliai Lietuvoje turėdami Viešosios ir privačios partnerystės kompetencijų centrą, kuris teikia metodinę pagalbą valstybės bei savivaldybės institucijoms ir įstaigoms viešųjų investicijų srityje.

Aktyviai dalyvaujame tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo politikos įgyvendinime ir esame organizacija, Lietuvoje labiausiai plėtojanti tarptautinio vystomojo bendradarbiavimo veiklas - šiuo metu savo įgyvendinamų tarptautinių projektų geografiją plečiame ne tik Rytų partnerystės šalyse, bet ir Afrikos žemyne.

Ir dar – vieninteliai pasaulyje įgyvendiname unikalų Ignalinos atominės elektrinės uždarymo projektą.



Вебсайт компанииhttp://www.cpva.lt